Mühendislik için zarif dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
50.000-60.000 civarı

Ricks

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Harici ekran kartlı bir dizüstü bilgisayar arayışındayım, asıl isteğim Mac almaktı ancak çoğu kullanıcı AutoCAD vb. mühendislikte kullanılan programların Mac'te stabil çalışmadığını harici ekran kartı olmadığı için sıkıntı çıkardığını belirtmiş. O yüzden Mac benzeri zarif iş bilgisayarı tarzı min. RGB'li bir bilgisayar arayışındayım. Hafif ve ince olması benim için büyük bir kriter, kütüphanede kullanırken fan sesi vs duymak istemiyorum. Kimya, makine vb. temel mühendislikler için uygun bir bilgisayar arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

15-16 inç önceliğim.

Hocam bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeterli olur mu? Çok fazla oyun oynamayacağım AAA oyunlarla pek işim yok. Aradığım hafiflik ve zarifliği barındırıyor.

Son düzenleme:
İçeriği bu kadar para etmez.
bu laptopu ben de kullanıyorum 300 gr daha ağır .Gpu tarafında daha güçlü, çok oyun oynamayacağım desenizde 3050 sizi memnun etmez.
8 gb ram takviyesi ile performansı artacaktır. Pil ömrü yaklaşık 4 saat civarı visual studio için.

Bu da öbüründen çok iyi bir bilgisayar değil. Acer nitro v15 sonuç olarak. Nitro 5 olsa neyse. Yine kısıtlı bir kasa.
@Ricks attığınızın direkt 780M taşıyan modellerine bakabilirsiniz. Emin olun pilde ve yükte daha rahat götürebileceksiniz bir yerlere. Yoksa bu da mux sağolsun işe yarar ama 3050 de dahili gpu olarak çok düşük. Bu cihazın biraz üst gpulusuna bakın veya 780M olanına bakın.

İşlemci değil ekran kartı kısıtlı. 75 watt ile 140 watt versiyonu arasında yüzde 8 fark var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…