Mühendislik Programları için Dell XPS 9570 Nasıldır?

cocoonish

Decapat
Merhaba, Dell'in XPS 9570 modelini almayi dusunuyorum. Muhendislik ogrencisiyim, dolayisiyla genel olarak Solidworks gibi CAD programlari ve rapor yazmak icin kullanacagim. Evde halihazirda bir masaustum oldugu icin guc isteyen oyunlari laptopta oynamayi dusunmuyorum. Benim icin batarya omru oldukca onemli oldugu icin 1080p secenegini secmeyi dusunuyorum fakat 4K ekran da bakmasi 1080p'den cok daha haz verici acikcasi. 4K display icin bir miktar sarj omru feda etmeye deger mi sizce, veya bu laptopun 9570 veya daha eski modellerinde nasil sarj omru aliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Batarya performansı ile Bilgisayar performansı ters orantılıdır. Batarya konusunu işe hiç dahil etmeyecek olursak seçtiğiniz bilgisayar çok rahatlıkla işinizi görmenizi sağlar

Hocam Batarya performansı ile Bilgisayar performansı ters orantılıdır. Batarya konusunu işe hiç dahil etmeyecek olursak seçtiğiniz bilgisayar çok rahatlıkla işinizi görmenizi sağlar

XPS serisinin genel olarak batarya performansı yüksektir. 5-6 kullanıma göre 7 saati bile gördüm ben kendi bilgisayarımda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı