Mühendislik Programları için Notebook Tavsiyesi

Metehan TAN

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Öncesinden Technopat'ı YouTube'dan takip ediyordum. Üniversiteye geçtim. İnşallah inşaat mühendisliği bölümünü okuyacağım. Yeni bir notebook alıcağım bu yüzden sizlere danışmak istedim. Çok fazla oyun oynamam. Sadece CS:GO ve LOL oynuyorum. Önemli olan uzun süre kullanabileceğim, stabil, mühendislik programlarını kullanabileceğim ve yanımda sürekli taşıyabileceğim bir model olması. MacBook'lara merakım var, açıkcası çok hoşuma gidiyor. Yeni MacBook Pro modelini düşünüyorum aslında ama bazı eksileri kafamı kurcalıyor. Gerek şarj ışığı bulunmaması, gerek USB type-c den başka bir girişi olmaması. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bildiğim kadarı ile sizin işiniz Autocad üzerine olacak. Bu nedenle macbook pro yerine ekran kartı güçlü bir notebook almanızı öneririm.
Aynen abicim.Öğrendiğim kadarıyla autocad'dan ileri gitmiyormuş.Okuyan arkadaşlarımdan birine sorduğumda kendisinin 6 yıllık monster bilgisayarının bile autocad'da akıcı çalıştığını söyledi yani aslında autocad kullanmak için çok güçlü bir bilgisayara ihtiyaç yok.Ama iPhone ve MacBook uyumu beni çok etkiliyor.Biraz bu yüzden biraz da taşınılabilirlik ve tasarımı yüzünden almak istiyorum.Senin önerin nedir?Bütçe 8.000 tl.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı