K keremthewise Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #1 MacBook almayı düşünüyorum ama mühendislik işleri, AutoCAD, C++ gibi uygulamalar için illaki büyük paralar ödemek durumunda mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2024
MacBook almayı düşünüyorum ama mühendislik işleri, AutoCAD, C++ gibi uygulamalar için illaki büyük paralar ödemek durumunda mıyım?
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 371 Çözümler 3 26 Nisan 2024 #2 C++ uygulama değil, programlama dilidir.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #3 anonymokey dedi: C++ uygulama değil, programlama dilidir. Genişletmek için tıkla... AutoCAD mühendislik uygulamasıdır.
anonymokey dedi: C++ uygulama değil, programlama dilidir. Genişletmek için tıkla... AutoCAD mühendislik uygulamasıdır.
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 371 Çözümler 3 26 Nisan 2024 #4 Dragonsaw dedi: AutoCAD mühendislik uygulamasıdır. Genişletmek için tıkla... C++ dedim?
K keremthewise Yoctopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #5 anonymokey dedi: C++ uygulama değil, programlama dilidir. Genişletmek için tıkla... a1 Türkçeyle yazdigimdan yanlis ifade etmisim c++ la isim olacak gibi bisey demek istemistim
anonymokey dedi: C++ uygulama değil, programlama dilidir. Genişletmek için tıkla... a1 Türkçeyle yazdigimdan yanlis ifade etmisim c++ la isim olacak gibi bisey demek istemistim
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2024 #6 anonymokey dedi: C++ dedim? Genişletmek için tıkla... Hocam teker teker belirtmesine gerek yok arkadaşın. Ortalama IQ sahip olan herkes anlar bunu.
anonymokey dedi: C++ dedim? Genişletmek için tıkla... Hocam teker teker belirtmesine gerek yok arkadaşın. Ortalama IQ sahip olan herkes anlar bunu.