Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 14 Eylül 2020 #41 Chloe Price dedi: Kabul,beni yendin. Laflarım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dileycek tek şey, senin kadar güzel birinin bir daha dünyaya gelmemesi.. Bunu sadece benim görebilmem.
Chloe Price dedi: Kabul,beni yendin. Laflarım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dileycek tek şey, senin kadar güzel birinin bir daha dünyaya gelmemesi.. Bunu sadece benim görebilmem.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.294 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 15 Eylül 2020 #42 Mercheng dedi: Anlamadımda espriyi anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim espri kitabında okumuştum . Sonuçta soğuk olması gerekmiyormu ?
Mercheng dedi: Anlamadımda espriyi anlatabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim espri kitabında okumuştum . Sonuçta soğuk olması gerekmiyormu ?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.647 Makaleler 8 Çözümler 224 Yer İstanbul 15 Eylül 2020 #44 ParliaMêrt dedi: Herkese yaptığım ve bu yüzden yemediğim küfür almayan bir esprimi yazıyım. X: Kanka napıyon? Ben: Seni. Genişletmek için tıkla... Sizin gibiler yüzünden ne kadar soğuduğumu bilemezsin.
ParliaMêrt dedi: Herkese yaptığım ve bu yüzden yemediğim küfür almayan bir esprimi yazıyım. X: Kanka napıyon? Ben: Seni. Genişletmek için tıkla... Sizin gibiler yüzünden ne kadar soğuduğumu bilemezsin.
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #45 Recep Tayyip Erdoğan'ın en sevdiği oyun nedir? Sürprizbozan Siyasi bir şey değildir, şakadır.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 17 Eylül 2020 #46 Sanch dedi: Recep Tayyip Erdoğan'ın en sevdiği oyun nedir? Eki Görüntüle 670715 Sürprizbozan Siyasi bir şey değildir, şakadır. Genişletmek için tıkla... Halka geçirmeceee.
Sanch dedi: Recep Tayyip Erdoğan'ın en sevdiği oyun nedir? Eki Görüntüle 670715 Sürprizbozan Siyasi bir şey değildir, şakadır. Genişletmek için tıkla... Halka geçirmeceee.
RaPTanisT Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #47 İçimden burayı Furkan Emirce sözleriyle doldurmak geldi; ama bir tanesini yazsam da yeter. “Adamın biri yarın ölcem demiş, yarmışlar ölmüş.”
İçimden burayı Furkan Emirce sözleriyle doldurmak geldi; ama bir tanesini yazsam da yeter. “Adamın biri yarın ölcem demiş, yarmışlar ölmüş.”
Chavox Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.055 Çözümler 1 Yer Turkiye 17 Eylül 2020 #48 Turbox.
SaltKemo Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 17 Eylül 2020 #49 Arkadaşlar bu tür espiriler yaparak Türk kızlarını etkiyebileceğinizi düşünüyorsanız, kesinlikle haklısınız. Çünkü hiçbir şey demediğin halde kahkaha atan Türk kızları var.
Arkadaşlar bu tür espiriler yaparak Türk kızlarını etkiyebileceğinizi düşünüyorsanız, kesinlikle haklısınız. Çünkü hiçbir şey demediğin halde kahkaha atan Türk kızları var.
E EZİC AJANI Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 2.693 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Aralık 2020 #50 -Sana Ali'nin selamı var. -Hangi Cem? -Porselen!