Satıldı Mükemmel Gaming Kasa / RTX 2080 / i7 9700K / Sıvı Soğutma / Full RGB Sistem

Ekran kartınızı nasıl dik taktınız?

Kasanın içinden riser kablosu çıkıyor ve kasanın kendi özelliği ister yan ister dik kullanabiliyorsun extra bir aparat almadım.

Hocam daha önce yazdığınız mesajı silip tekrar nasıl yolluyorsunuz, moderasyondan tanıdık mı var yoksa raporlayıp mı sildiriyorsunuz?

Hocam daha önce yazdığınız mesajı silip tekrar nasıl yolluyorsunuz, moderasyondan tanıdık mı var yoksa raporlayıp mı sildiriyorsunuz?

Mesaj silip yollamıyorum. Altta öne çıkar butonu var ona basıyorum günlük olarak. Gereksiz boş yorum yapan olursa onları raporluyorum sağolsunlar yardımcı oluyorlar.

Birkaç oyun değerini yazsaydınız bari gayet güzel bir pc hayırlı satışlar param olsa alırım işte ama durum ortada.

Birkaç oyun değerini yazsaydınız bari gayet güzel bir pc hayırlı satışlar param olsa alırım işte ama durum ortada.

Ciddi almayı düşünüyorsanız fiyatta yardımcı olurum. PUBG'de 2K çözünürlükte 150 200 arası FPS alıyor. Bide lol oynuyorum lolde zaten söylememe gerek yok. FPS'i sabitliyorum 144hz monitör. 534 321 15 44 numaramdan ulaşabilirsiniz. İndirim yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…