Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 13 Şubat 2021 #11 Bana baya kötü geldi tasarım. Bize NZXT gibi hem sade hem şık kasa üreticileri lazım.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #12 Görkem Han dedi: Bana bayağı kötü geldi tasarım. Bize NZXT gibi hem sade hem şık kasa üreticileri lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok haklısınız.
Görkem Han dedi: Bana bayağı kötü geldi tasarım. Bize NZXT gibi hem sade hem şık kasa üreticileri lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam çok haklısınız.
perspektive Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 205 Makaleler 8 13 Şubat 2021 #13 Görkem Han dedi: Bana baya kötü geldi tasarım. Bize NZXT gibi hem sade hem şık kasa üreticileri lazım. Genişletmek için tıkla... O da aşırı sade bence, Lian Li Lancool II Mesh veya Phanteks P500A`daki gibi küçük dokunuşlar iyi oluyor.
Görkem Han dedi: Bana baya kötü geldi tasarım. Bize NZXT gibi hem sade hem şık kasa üreticileri lazım. Genişletmek için tıkla... O da aşırı sade bence, Lian Li Lancool II Mesh veya Phanteks P500A`daki gibi küçük dokunuşlar iyi oluyor.
thedral Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #14 Oyunlardaki taretlere benziyor.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #15 thedral dedi: Oyunlardaki taretlere benziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Borderlands 2'de bir robot vardı, onun aynısı nereden baksanız
thedral dedi: Oyunlardaki taretlere benziyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Borderlands 2'de bir robot vardı, onun aynısı nereden baksanız
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 13 Şubat 2021 #16 Tasarımı beğenmedim. Bir de bu işin fiyat kısmı var. Tahminimce bu kasaya uçuk bir fiyat koyarlar. Beğenemedim bu sebeple.
Tasarımı beğenmedim. Bir de bu işin fiyat kısmı var. Tahminimce bu kasaya uçuk bir fiyat koyarlar. Beğenemedim bu sebeple.
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2021 #17 Benzetmeniz gereken şey Tron olmalıydı. Bu kadar kötü tepkiler geleceğini beklemezdim. Hiç mi RGB seven yok yahu?
Benzetmeniz gereken şey Tron olmalıydı. Bu kadar kötü tepkiler geleceğini beklemezdim. Hiç mi RGB seven yok yahu?
emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.423 Makaleler 3 Çözümler 58 13 Şubat 2021 #18 Hava alması için biz üflüyoruz galiba kasaya ?
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 13 Şubat 2021 #19 Lux ultisi kullanan kedi dedi: Benzetmeniz gereken şey Tron olmalıydı. Bu kadar kötü tepkiler geleceğini beklemezdim. Hiç mi RGB seven yok yahu? Genişletmek için tıkla... Hocam RGB güzel de her şeyin belli bir seviyesi olması gerek.
Lux ultisi kullanan kedi dedi: Benzetmeniz gereken şey Tron olmalıydı. Bu kadar kötü tepkiler geleceğini beklemezdim. Hiç mi RGB seven yok yahu? Genişletmek için tıkla... Hocam RGB güzel de her şeyin belli bir seviyesi olması gerek.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Şubat 2021 #20 DeepCool Quadstellar varken bu kasanın tasarımı pek de ilgi çekici gelmedi. Amerika'nın Frisby'si olan NZXT'yi bu kıyaslamaya getirmek de pek olmamış. En son ev yakan kasa facialarından sonra Fractal Design ve Lian Li varken yüzüne bakılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DeepCool Quadstellar varken bu kasanın tasarımı pek de ilgi çekici gelmedi. Amerika'nın Frisby'si olan NZXT'yi bu kıyaslamaya getirmek de pek olmamış. En son ev yakan kasa facialarından sonra Fractal Design ve Lian Li varken yüzüne bakılmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et