Mükremin gezgin olayı

Nesilde bir sorun yok. Sorun onları yetiştiremeyen insanlarda. Anneler babalar sonra okuldaki öğretmenler ve daha birçoğu. Eğer küçük yaşta eline telefon verip yetiştirirsen gerçek hayatı bilmediği için ilk gördüğü şeyi beynince haklı olarak savunacak.

Bir şey düşündüm şimdi bu insan cinsiyet değiştirdiyse şimdi ki hali kadınsa(erkek bedene sahip), Evleneceği vakit kimle evlenecek bu şimdi, Erkekle mi kadınla mı?

Bir şey düşündüm şimdi bu insan cinsiyet değiştirdiyse şimdi ki hali kadınsa(erkek bedene sahip), Evleneceği vakit kimle evlenecek bu şimdi, Erkekle mi kadınla mı?

404 Not Found.

Bak 1.90 boyunda özgüvenli fizikli bir adamım. Ve feminen de değilim bildiğin maskülen erkeğim dışarıdan hiç kimse benim gay olduğumu düşünemiyor. Bu işin bakımsız olmakla da bir tarafını beğenmemekle de alakası yok. Ben doğduğumdan bu yana erkeklerden hoşlanıyorum bu benim kontrol edebildiğim bir durum değil. Kızlarla da şansımı denedim ama kalkmıyor kardeşim. Dışarıda göze batan gaylar hep top oldukları için böyle düşünmeniz normal. Ama toplumda benim gibi dışarıdan tamamen hetero gözüken gayler de var. Bu bir sapkınlık değil bu bir yönelim. İnsanın elinde olmayan bir yönelim. Ben de senin gibi düşündüğüm için çok defa intihar etmek istedim çünkü kendimi aykırı olarak görüyordum kendimden nefret ettim ama elimde değildi bu durum. Sana göre ne yapmalıyım şuan? Hoşlandığım biriyle evlenmek neden sana zarar versin?

Makyaj yapan bir çocuğun LGBT olduğunu düşünmeniz de anlamsız. Makyaj yapan bir çocuk, sadece makyaj yapan bir çocuktur. Belki de cinsiyet kimliğini keşefiyordur, bunu yargılamaya kimsenin hakkı yok. Makyaj yapan bir çocukta yanlış bir şey yoktur.

Ayrıca İstanbul Sözleşmesi'nin LGBT'yi tanıtmakla ilgili olduğunu düşünmeniz de anlamsız. Bu LGBT'yi tanıtmakla ilgili değil. Kadınları şiddetten korumaktır. Çocukları şiddetten korumakla ilgili. Herkesi şiddetten korumakla ilgili.

İstanbul sözleşmesini, LGBT'yi tanıtmakla ilgili düşüncenizi, sizin kadın düşmanı olduğunuzu açık bir şekilde gösteriyor. Aslında İstabul Sözleşmesine karşı olduğunuzu, kendinizce bir bahane getiriyorsunuz. Bu yüzden sizinle aynı düşünen insanlar yüzünden kadın cinayeti oluyor. Bana nedense LGBT fobikliğinizi, Mükremin gölgesi altından göstermeye çalışıyorsunuz. Bu iğrenç.

Mükremin Gezgin'in hamile taklidi yaptığı için LGBT olduğunu düşünmeniz bu da anlamsız. Aslında Türkiye'deki LGBT fobisinin ana kaynağının Lubunyalar olduğunu düşünüyorum. Evet bizleri iyi temsil etmiyorlar. Sokakta soyunmakla pride yürüyüşünün anlamsız olduğunu söylüyorum. Ama şunu unutma ki, nasıl ki annenin rahminden geliyorsan emin ol bizler de aynı şekilde geliyoruz. Biz de insanız.

Özgürce ve güvenlik içinde yaşamak bir insan hakkıdır. Hiç düşünmeden evlenmek ve çocuk sahibi olmak bir insan hakkıdır. Cinsiyet kimliği ve cinsellik nedeniyle öldürülmemek bir insan hakkıdır. Özgürce sevebilmek bir insan hakkıdır. LGBT bireyler insandır, ülkelerinin vatandaşıdırlar, vergi verirler, çalışırlar, ülkelerine katkıda bulunabilmek isterler, özgür olmak isterler, saygı görmek isterler, ülkelerinde birlikte yaşamak isterler. Bu bir itibar. Ve bunların hepsi bir insan hakkıdır.

Türkiye'de çok fazla bağnazlık ve homofobi olduğu için LGBT bireyler genellikle nefret söylemiyle hedef alınıyor. Ancak birçok insan LGBT topluluğunu destekliyor ve nefret söylemine ve ayrımcılığa karşı çıkıyor.

Ayrıca Mükremin Gezgin'in hamile numarası yaptığı için LGBT'yi tanıttığını düşünmemelisin. LGBT'yi desteklemiyor bence. O sadece hamileymiş gibi davranan bir adam. Hiçbir şeyin propagandasını yapmıyor.

Son düzenleme:
Kendini savunan yok kalkmıyor, çocukluktan beri erkeklere kalkıyor diyen sapkınlar burada sallayıp kafa patlatıyor. Profil resmi, ismi, zihniyeti zaten hastalıklı olduğunu gösteriyor. Kadın veya erkek hissedip cinsiyet değiştirme riskini alan yol kenarında fahişelik yapmayanlara bir şey diyemeyiz, öyle bir şey yapmak hayatını yakmak gibi bir şeyken bizim bir şey demeye hakkımız olamaz onun kararıdır. Ama erkek erkeğe, kadın kadına saplamaya çalışan bu hastalıklılara tıbbın çözüm bulması lazım.

Kısa zaman sonra eşcinsellerde evlilik serbest olacak ve ilerleyen zamanlarda çocuk bile evlat edinebilecekler.

Doğrusu bu zaten. Eşcinsel bireyler de aynı haklara sahip olmalıdır.

Mükremin olayı çok abartılıyor. Takipçileri de kendi isteğiyle takip edip izliyor zaten. Kimseye zorla izletmiyorlar, yani mental sağlık bozması gibi bir durum yok. Zaman ayırmaya bile değmeyecek bir konu.

Son düzenleme:
Bunlar iyi günlerimiz daha. Kısa zaman sonra eşcinsellerde evlilik serbest olacak ve ilerleyen zamanlarda çocuk bile evlat edinebilecekler.
Evlenmelerinde sakınca bulmuyorum. Fakat çocuk evlat edinmeleri doğru olmayabilir. Sonuçta o çocuk ebeveynlerin ikisinin de aynı cins olduğunu düşünmesi bile onu kötü etkiler. O çift evlat edindikleri çocuğu eşcinsel bile yapmaya çalışabilir. Benim tarafımca evlenmelerinde sakınca bulmuyorum. Ben şahsen "LGBT" derneğini desteklemem ve sadece adam gibi duran eşcinsellere saygı duyarım. Ama hele ki kendini "LGBT" adlı kuruluşun üyesi olarak kabul eden kişi, çocukları kötü etkileyecek şekilde giyinen kişi, "Onur Yürüyüşü" adlı yürüyüşe katılan, Her yerde insanlara "Bana saygı duy!" şeklinde hitap edip kendini yüksek gösterenlere saygım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…