Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #81 mobius dedi: Türkiye'nin modernleşmeye adım atması lazım. O zaman sorunlar çözülecektir, ancak eğitim sistemi gibi düzeltilecek çok adım var. Eğer modernleşirsek zaten bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Mültecilerin gitmesi lazım yönetim değişmesi lazım
mobius dedi: Türkiye'nin modernleşmeye adım atması lazım. O zaman sorunlar çözülecektir, ancak eğitim sistemi gibi düzeltilecek çok adım var. Eğer modernleşirsek zaten bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Mültecilerin gitmesi lazım yönetim değişmesi lazım
7 750665 Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 67 15 Temmuz 2024 #82 Atakergit dedi: Ya bu yürü git. Soros çocuğuymuş. O adam olmasa mülteci krizi bu kadar konuşulmazdı. Genişletmek için tıkla... Buralarda baktım muhalif olmak değer görmüyormuş. AK Parti'yi destekleme kararı aldım.
Atakergit dedi: Ya bu yürü git. Soros çocuğuymuş. O adam olmasa mülteci krizi bu kadar konuşulmazdı. Genişletmek için tıkla... Buralarda baktım muhalif olmak değer görmüyormuş. AK Parti'yi destekleme kararı aldım.