Mültecilerle kavga etmek nasıl bir soruna yol açar

Hukuki olarak bu konuda bir bilgim yok. Yolda giden bir pakistanlıyı bir sebepten dolayı güzelce dövdünüz diyelim. Afgan da olabilir Suriyeli de olabilir. Bu adamların kaydı yok, kimlikleri yok. Kavgayı geçtim öldürseniz kimi öldürdüğünüz belli değil. Böyle bir durumda hukuk nasıl işliyor?

Bir yerde görmüştüm, bir tane avukat adamın kaydı yok diye dava başlatılamıyor falan demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Genellikle sınır dışı ediliyorlar zaten.

@183206 çok doğru hocam bu. Artık Türk göremiyorum neredeyse, çoğunlukla mülteciler var sokaklarda.

@390845 yahu madem kendi bayrağını asmaya çok meraklısın. Git kendi ülkeni savun, kendi ülkende as bayrağını.

Yolda gördüğünüz gibi yapmanız gereken hareketler ektedir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafayı yedirtiler. Receb Dayyip babamız da izlemekle kalıyor.

Bu tür şeylerin cezasını olduğunu pek sanmam. Ataman kardeşliği gibi birşey bu mültecileri öldüryesiye döven bir gruptu hiçbir sorunda olmadı olcağınıda sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…