Mürekkep yutmak tehlikeli mi?

JessePinkMan09

Picopat
Kalemle uğraşırken tüpünü çektim ve ağzım mürekkep doldu. Hemen lavaboya koştum ilk büyük mürekkep damlasını tükürdüm. Onu tükürdükten sonra 1-2 defa yutkundum yani büyük bir mürekkep kütlesi yutmadım ama ağzımda hala kalıntılar vardı zor temizledim. Az da olsa yutmuş olabilirim diye düşünüyorum. Bir sorun çıkar mı acaba? İnternete baktım saçma sapan şeylerle doluydu.

Hocam bende çok yuttum. Zarar verebilir fakat öyle hissedeceğin bir şey olacağını sanmıyorum.
Abartılacak bir şey yok yani.

Afiyet olsun. Tadı nasıldı?

Ortaokul zamanlarımda dolma kalem kullanırken falan epeyce yutmuşluğum vardır hocam öyle bir iki damlada birşey olmaz, bir bardak dolusu yutmadıysanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bir daha yutmayın. Alışkanlık çıkabilir.
Yok hocam ne alışkanlığı iğrenç bir şeydi aynaya baktığımda tıpkı bir zombi gibiydim.
Aynı şekilde 5. sınıfta ben de yuttum. Benimki bir de simliydi Bu mesajı yazdığıma göre sorun çıkmamış. Yine de doktora gidebilirsiniz.
Şu ortamda doktora gitmem hocam ancak karın ağrısı ya da başka belirti falan olursa giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…