Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 20 Temmuz 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.362 Çözümler 2 20 Temmuz 2025 #2 Krieger45 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli ama Müslüm Gürses'in bazı yerlerde ritim kaçırdığını düşünüyorum.
Krieger45 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok kaliteli ama Müslüm Gürses'in bazı yerlerde ritim kaçırdığını düşünüyorum.
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 21 Temmuz 2025 #3 Bu şarkının Gökhan Güney'in versiyonu da baya iyidir onu da tavsiye ederim.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.362 Çözümler 2 22 Temmuz 2025 #4 Krieger45 dedi: Bu şarkının Gökhan güney'in versiyonu da bayağı iyidir onu da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tavsiye için ona da bakayım.
Krieger45 dedi: Bu şarkının Gökhan güney'in versiyonu da bayağı iyidir onu da tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tavsiye için ona da bakayım.