Müstakil ev mi, apartman dairesi mi?

Rahat ve nezih bir yerde müstakil evim ve arabam olsun, gerisini istemem. Örneğin Eryaman ve Bağlıca'daki villalar şehre uzak ama bence çok iyi. (Eryaman'da apartman dairesinde yaşıyorum.)

Araba, güzel bir altyapı varsa müstakil ev kesinlikle tercihimdir.

Bu hayallerdi.

Hayatlar;

Kardeşler apartmanı no bilmem kaç

Aynı konumdaki müstakil evler daha pahalı olmuyor mu? Bu yüzden müstakil evi şehir merkezinden uzak yaptım.

Esenyurt tipi apartmansa ucuzdur ama merkezi muhitteki rezidanslar şehir dışındaki müstakillerden pahalıdır, ne kadar iyi olsa da dağ başı kalıyor eğer büyükşehirde yaşıyorsan.

Aynı konumda ise müstakilleri merkezde bulmak imkansıza yakın yani varsa da villa falandır o. Şehir dışındaysan da diğerlerinin dediği gibi altyapı çok önemli.

Ben müstakil evi seviyorum. Kavgacı komşu derdi yok, bahçesine ekim dikim yaparsın, daha rahat sohbet edersin kimse ne dediğini duymaz. Ama ben Ankara'da olduğu sürece, apartmanı da severim. Eski olması problem değil, 50-60 yıllık binalar daha duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…