Müşteri takip programı

Mrtarikaya

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana ücretsiz (veya Full) müşteri takip programı gerekiyor.
Mesela müşterilerin bilgileri taksit tutarları vs. girilecek. ismini yazdığımda karşıma gelecek.
Vega gibi ama o kadar detaylı değil basit birşey barkod vs. olmayacak sadece müşteri takibi. Var mı bildiğiniz böyle bir program yardımcı olur musunuz?

Yazılım bölümünde mi okuyorsun? Belirli bir dille ( C - C++ - C# ) yazılmış basit bir program lazım ise Sosyal ortamlarda bunun gibi paylaşılmış çok program var, buna müşteri takip programları da dahil.

SAP şirketi bunun için var profesyonel olsun istiyorsanız araştırın. Türkiye ayağı da var şirketin.

Hocam naptın ya? :D Yapay zeka görevi gören bir platform bu. Yüzbinlerce dolar değerinde ürünleri var. SAP dediğiniz marka ürün giriş çıkışından çok daha ötedir...

Arkadaşlar bana ücretsiz (veya Full) müşteri takip programı gerekiyor.
Mesela müşterilerin bilgileri taksit tutarları vs. girilecek. ismini yazdığımda karşıma gelecek.
Vega gibi ama o kadar detaylı değil basit birşey barkod vs. olmayacak sadece müşteri takibi. Var mı bildiğiniz böyle bir program yardımcı olur musunuz?
Google'a, "Ruby on Rails CRUD" yaz bir çok örnek çıkar. Ya da "x CRUD" yaz. Buradaki "x" yazan yere programlama dilini yerleştir :)
CRUD: Create, Update, Delete

Hocam naptın ya? :D Yapay zeka görevi gören bir platform bu. Yüzbinlerce dolar değerinde ürünleri var. SAP dediğiniz marka ürün giriş çıkışından çok daha ötedir...

Google'a, "Ruby on Rails CRUD" yaz bir çok örnek çıkar. Ya da "x CRUD" yaz. Buradaki "x" yazan yere programlama dilini yerleştir :)
CRUD: Create, Update, Delete
Profesyonel olsun isterseniz dedim zaten :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı