xi4l_official
Centipat
Daha fazla  

Geçtiğimiz günlerde herkesin bildiği bir site üzerinden bir parça aldım. Gelen ürün eksik olduğu için kullanamıyordum. Hemen destek talebi açtım ve konuşmaya başladım. Destek talebime ilgilenen kişi, X diyelim, cevap verdi. Kendisine durumu anlattıktan sonra, "bu arada sormayı unuttum, nasılsınız, iyisinizdir umarım?" dedim. Bu, sadece ona özel bir cümle değil; genelde insanlarla böyle konuşurum. X şaşırarak, destek taleplerinde nadiren böyle sorularla karşılaştığını söyledi. Bu durum sohbeti biraz açtı ve hem ürünle ilgili yardımcı oldu hem de güzel bir diyalog gelişti.
Sonrasında değişim talebi açtık ve o gün tamamlandı. Fakat yeni ürün geldiğinde şansıma bu sefer de kırık çıktı. Bu nedenle iade etmeye karar verdim. Akşamında kargoya teslim ettim, fakat yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen iade gerçekleşmedi. Tekrar destek talebi açtığımda, tesadüfen yine X ile karşılaştım. Birbirimizi tanıdık ve X, "tekrar hoş geldiniz, sizi görmekten mutluluk duyarım" gibi bir şey yazdı. Ben de "bu üründe tek kazancım sizinle tanışmak oldu" dedim. Sağladığı destekten dolayı teşekkür ettim.
İade işlemiyle ilgili süre dolmadığı için henüz işlem yapılamayacağını, ancak benim için bu süreci bizzat takip edeceğini söyledi. Sohbet esnasında kahve muhabbeti açıldı. X, "umarım başka bir evrende görüşürüz" yazdı. Ben de "neden olmasın" dedim. İşlemin sonunda, X, "bu destek talebini kapatmam gerekiyor. İletişim için sistemden numaranızı alabilir miyim?" dedi. Hangi uygulamadan arayacağını sordum, normal arama yapacağını belirtti. Ben de uygun numaramı verdim. Daha sonra "X gününde, X saatinde sizi arasam olur mu?" diye sordu. O gün işte olacağımı söyleyip akşam saatlerinde arayabileceğini söyledim. "ben size uyum sağlarım )" cevabını verdi.
)" cevabını verdi.
Bu durum bana biraz farklı geldi. Acaba bu standart bir prosedür mü, yoksa başka bir durum mu söz konusu, pek anlamadım. Yine de söyledikleri dikkatimi çekti ve ne diyeceğini merak ediyorum.

Sonrasında değişim talebi açtık ve o gün tamamlandı. Fakat yeni ürün geldiğinde şansıma bu sefer de kırık çıktı. Bu nedenle iade etmeye karar verdim. Akşamında kargoya teslim ettim, fakat yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen iade gerçekleşmedi. Tekrar destek talebi açtığımda, tesadüfen yine X ile karşılaştım. Birbirimizi tanıdık ve X, "tekrar hoş geldiniz, sizi görmekten mutluluk duyarım" gibi bir şey yazdı. Ben de "bu üründe tek kazancım sizinle tanışmak oldu" dedim. Sağladığı destekten dolayı teşekkür ettim.
İade işlemiyle ilgili süre dolmadığı için henüz işlem yapılamayacağını, ancak benim için bu süreci bizzat takip edeceğini söyledi. Sohbet esnasında kahve muhabbeti açıldı. X, "umarım başka bir evrende görüşürüz" yazdı. Ben de "neden olmasın" dedim. İşlemin sonunda, X, "bu destek talebini kapatmam gerekiyor. İletişim için sistemden numaranızı alabilir miyim?" dedi. Hangi uygulamadan arayacağını sordum, normal arama yapacağını belirtti. Ben de uygun numaramı verdim. Daha sonra "X gününde, X saatinde sizi arasam olur mu?" diye sordu. O gün işte olacağımı söyleyip akşam saatlerinde arayabileceğini söyledim. "ben size uyum sağlarım
Bu durum bana biraz farklı geldi. Acaba bu standart bir prosedür mü, yoksa başka bir durum mu söz konusu, pek anlamadım. Yine de söyledikleri dikkatimi çekti ve ne diyeceğini merak ediyorum.
bazı bilgileri vermememin sebebi gerçekten ne diyecek diye konuşmak istemem