Müşteri yapılan tasarımları beğenmiyor

Meraklı.e

Centipat
Daha fazla  
Bir ofiste çalışıyorum stajyer gibi, bana tasarım yaptırıyorlar. Metinleri de ben buluyorum ilk defa böylesine bir iş yapıyorum tasarımlarda hep bir revize çıkıyor. Ne yapabilirim? Öncesinde gördüğüm kadarıyla sosyal medya yöneticileri, metin yazarları grafikere yardımcı olur. Onun metinlerini falan hazırlardı.

Göster bizde görelim.

Dosya Ekleri

• lastik 1.png
    301 KB · Görüntüleme: 95
  • lastik 5.png
    275,8 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:

3 yıldır bu sektör de aktif olarak çalışıyorum yaklaşık 7 yıldır de bu işi yapıyorum.
Sana şunu söyleyebilirim revizesiz iş olmaz mesela sen çok güzel bir şey yaparsın ama müşteri salaktır ya da sm salaktır anlamaz ve gider daha basit bir şey ister o yüzden kitle ne istiyorsa onu yap neyi beğeniyorlarsa onu yap daha fazlasını yapma. İşlere genel olarak bol bol revize gelir bu iş böyle maalesef. Sm beğenmez ya da marka beğenmez farklı farklı görmek ister keyfine göre değiştiriyorlar. Ama bir atarsan örnekleri bakıp yorum yapabiliriz.

Hocam tasarımlarda sorun yok, sorun sürekli bir şey bulmaları. Yani bana metinlerden falan revize veriliyor.

Mesela bu iki tasarım sizce nasıl.

Bence tasarımlar güzel 2. görsel de lastikler biraz kalitesiz gibi geldi bana bir de lastiğin ortasının olmaması onlara özgün bir şey mi?

Çok sağol hocam

Hocam tasarımlarda sorun yok, sorun sürekli bir şey bulmaları. Yani bana metinlerden falan revize veriliyor.

Mesela bu iki tasarım sizce nasıl.

Tasarım güzel ama lastik olayı saçma olmuş tam olmamış.

Tasarım güzel ama lastik olayı saçma olmuş tam olmamış.

Benim de hoşuma gitmedi lastiğin delikli olması. Ama 2. yer de olduğu gibi yüz kullanılacaksa olabilir belki ama 2. kısım da olan yüzü de tam yedirememiş o yüzden biraz daha farklı bir şey deneyebilir ya da direkt lastiğin kendi ortasını kullanırsan daha iyi olacaktır.

Niye garip durduğunu şimdi anladım lastik 3D durmuyor çünkü. Eğer lastiğin içini doldurabilirsen içerikler çok ama çok iyi olacaktır.

-Teker içerisinde ki detaylar tekerin gerçek duruşunu bozuyor.
-En öndeki tekerin oka doğru bakan kısmı fazla ince.
-Yüzde işaretinin yuvarlağı siyah zemini geçmiş.
-Ürün belirten yazı (lastikleriniz burada olan kısım) tam olarak net bir mesaj vermiyor.
Buradaki amacım sizin moralinizi bozmak veya yaptığınız işe saygısızlık etmek değil. Bir tasarımcı vb. bir alanda uzmanlığım yok ancak direkt olarak bu emeğinizde bunlar gözüme çarptı ve bence de yeniden elden geçirilmesi gerekiyor.

Hocam inan onu ben istemedim inan, ben böyle bir şey yapacak biri de değilim normalde. Lastiklerde jantı çıkarın dedikleri an beynimden vuruldum

İyi ki başka bir şey dememiş fazla yanlış anlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…