Öncelikle selamlar,
@ImZeqcy hocamın yazdığına %100 katılıyorum, revize her zaman olacak, 1 punto büyütmesinden küçültmesine mavini bir ton arttırmaktan azaltmaya revize gelecek maalesef. Müşterinin çok umrumda olmasa da ben yine de tasarım özelinde bir kaç eleştiride bulunmak istiyorum.
Yazı tipi kullanımı pek hoş durmuyor. Çok ince fontlar var ve okunması güç. Bazı yazıların rengi beyaz, sarı üzerine beyaz hem okunabilirlik hem göz estetiği açısından iyi değil, kontrast çok düşük kalıyor. Bu mavi üzerine yeşil yazmak gibi, yazıların okunmasını istiyorsak kontrast farkı yüksek olmalı.
Her şey çok sıkışık gibi, ortaya çok toplanmış. Bırak nesneler, yazılar biraz nefes alsın, aralarını biraz aç. Aynı konuyu anlatanları yakın, farklıları uzak tut. Örnek: Aşağıdaki
İndirim ile başlayan bölümü biraz daha aşağı alabilirsin. Aynı şekilde konum ve sosyal medya ikonlarını da aşağı kaydırabilirsin.
Nisan kelimesi içerisindeki yazı gereğinden ince ve çok sıkışmış, okunması yine güç.
Lastik olayından zaten bahsetmişler, çok yapay duruyor ama takmıyorlarsa gönder gitsin, çoğusu hak ediyor zaten.
Çok ince detaya girmeye kesinlikle gerek yok, zaten konuyu açma sebenin tasarımı eleştirmemiz değil. Sadece bahsetmek istedim ufaktan, eline sağlık. Yine tasarımlar konusunda konu açarsan yardımcı oluruz seve seve