Sizce müziğim nasıl dostlar?
Kanka verse kötü değil acemi olduğun aşikar ama asıl kulağa batan autotune ve fxlerin ses düzeylerinin yüksekliği.
Kesinlikle kötü değilsin kovalamaya devam et.
Biraz daha açık ağız kullanılabilir hocam. Şarkı akıcı gibi ama söyleyiş tıkıyor gibi. Bu söyleyiş Wegh'i anımsatıyor ancak boğuk bir söyleyiş. Şahsen şarkıyı ben beğendim ancak tepki, joker gibi isimlerin yaptığı şarkılar gibi daha ağzı açarak okunursa bence daha güzel olabilir.
Ayrıca bu boğukluğa biraz da şarkı BPM'i sebep oluyor. Dediğim açık ağız muhabbetini düşük BPM'e zor koyarsınız. BPM düşük olunca şarkı da slowa kayıyor mecbur yavaş söylemeniz gerekiyor. Kelimeleri yavaşlatmak için de mecbur uzatıyorsunuz. O yüzden biraz daha yüksek BPM'li bir Dark beat seçerseniz çok daha güzel olabilir.
Dediğim isimlerin seslerini nasıl kullandığını öğrenmek istiyorsan bu iki videoyu bırakıyorum aşağıya;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.