Müziğim nasıl olmuş?

2nattydu

Hectopat
Sizce müziğim nasıl dostlar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka verse kötü değil acemi olduğun aşikar ama asıl kulağa batan autotune ve fxlerin ses düzeylerinin yüksekliği.
Kesinlikle kötü değilsin kovalamaya devam et.

Kanka verse kötü değil acemi olduğun aşikar ama asıl kulağa batan autotune ve fxlerin ses düzeylerinin yüksekliği.
Kesinlikle kötü değilsin kovalamaya devam et.

Yorumunuz için öncelikle herkese teşekkür ederim. Autotune ve fxlerin yükseldiğinin farkındayım hocam kesinlikle 1-2 kişiden daha aldım aynı eleştiriyi. Zaten dediğiniz gibi acemi bir kayıt olduğu için fazla kasmadan keyfine yapmıştım şarkıyı, mikrofonum vs. 7-8 yıllık ama yine de biraz yeteneğim olduğunu düşündüğüm için yakın zamanda stüdyo bir stüdyo mikrofonu alıp öyle devam etmeyi düşünüyorum.

Biraz daha açık ağız kullanılabilir hocam. Şarkı akıcı gibi ama söyleyiş tıkıyor gibi. Bu söyleyiş Wegh'i anımsatıyor ancak boğuk bir söyleyiş. Şahsen şarkıyı ben beğendim ancak Tepki, Joker gibi isimlerin yaptığı şarkılar gibi daha ağzı açarak okunursa bence daha güzel olabilir.

Ayrıca bu boğukluğa biraz da şarkı BPM'i sebep oluyor. Dediğim açık ağız muhabbetini düşük bpm'e zor koyarsınız. BPM düşük olunca şarkı da slowa kayıyor mecbur yavaş söylemeniz gerekiyor. Kelimeleri yavaşlatmak için de mecbur uzatıyorsunuz. O yüzden biraz daha yüksek bpmli bir dark beat seçerseniz çok daha güzel olabilir.

Dediğim isimlerin seslerini nasıl kullandığını öğrenmek istiyorsan bu iki videoyu bırakıyorum aşağıya;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Öncelikle yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Şarkının acemi bilgilerle ve yetersiz ekipmanlarla yapılmasından dolayı birçok eksiğin olduğunun farkındayım o yüzden tüm yorumlara katılıyorum.

Biraz daha açık ağız kullanılabilir hocam. Şarkı akıcı gibi ama söyleyiş tıkıyor gibi. Bu söyleyiş Wegh'i anımsatıyor ancak boğuk bir söyleyiş. Şahsen şarkıyı ben beğendim ancak tepki, joker gibi isimlerin yaptığı şarkılar gibi daha ağzı açarak okunursa bence daha güzel olabilir.

Ayrıca bu boğukluğa biraz da şarkı BPM'i sebep oluyor. Dediğim açık ağız muhabbetini düşük BPM'e zor koyarsınız. BPM düşük olunca şarkı da slowa kayıyor mecbur yavaş söylemeniz gerekiyor. Kelimeleri yavaşlatmak için de mecbur uzatıyorsunuz. O yüzden biraz daha yüksek BPM'li bir Dark beat seçerseniz çok daha güzel olabilir.

Dediğim isimlerin seslerini nasıl kullandığını öğrenmek istiyorsan bu iki videoyu bırakıyorum aşağıya;

Videolara göz atacağım hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı