Müziğin beati başka şarkıya nasıl entegre edilir?

Kamil24

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Muzikin beatini ayırıp başka şarkıya entegre etmek istiyorum onun için bir uygulama varmı? Varsa söyler misiniz?

Muzikin beatini ayırıp başka şarkıya entegre etmek istiyorum onun için bir uygulama var mı? Varsa söyler misiniz?

Vocal Remover and Isolation bu siteden beatleri ve sözleri ayırıyorsun, ondan sonra istediğin bir program ile yapabilirsin, birleştirme kısmı kolay. Ayrıca bu site para isterse moises kullanabilirsin.

Vocal Remover and Isolation bu siteden beatleri ve sözleri ayırıyorsun, ondan sonra istediğin bir program ile yapabilirsin, birleştirme kısmı kolay. Ayrıca bu site para isterse moises kullanabilirsin.
bunu kullanmıştım ama çokta profesyonel değildi

birleştirme kısmında önere bileceğiniz uygulama varmı?

Bunu kullanmıştım ama çok da profesyonel değildi.

Birleştirme kısmında önerebileceğiniz uygulama var mı?

Moises kullan, direk gitar piyano gibi enstrümanları ayırabiliyorsun, birleştirme kısmındada ben direk edit yaparken kullanıyorum programı, o yüzden CapCut'ta birleştiriyordum.

Moises kullan, direk gitar piyano gibi enstrümanları ayırabiliyorsun, birleştirme kısmındada ben direk edit yaparken kullanıyorum programı, o yüzden CapCut'ta birleştiriyordum.
yok ben edit için değilde dinlemek için yapıyodum aimp ile mümükünmü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı