Muzikin beatini ayırıp başka şarkıya entegre etmek istiyorum onun için bir uygulama var mı? Varsa söyler misiniz?
bunu kullanmıştım ama çokta profesyonel değildiVocal Remover and Isolation bu siteden beatleri ve sözleri ayırıyorsun, ondan sonra istediğin bir program ile yapabilirsin, birleştirme kısmı kolay. Ayrıca bu site para isterse moises kullanabilirsin.
birleştirme kısmında önere bileceğiniz uygulama varmı?Vocal Remover and Isolation bu siteden beatleri ve sözleri ayırıyorsun, ondan sonra istediğin bir program ile yapabilirsin, birleştirme kısmı kolay. Ayrıca bu site para isterse moises kullanabilirsin.
Bunu kullanmıştım ama çok da profesyonel değildi.
Birleştirme kısmında önerebileceğiniz uygulama var mı?
yok ben edit için değilde dinlemek için yapıyodum aimp ile mümükünmü?Moises kullan, direk gitar piyano gibi enstrümanları ayırabiliyorsun, birleştirme kısmındada ben direk edit yaparken kullanıyorum programı, o yüzden CapCut'ta birleştiriyordum.
Bilmiyorum. Siz bakınsanız daha iyi olur.yok ben edit için değilde dinlemek için yapıyodum aimp ile mümükünmü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.