GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.743 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #1 Bir müziğin sadece sözleri lazım. O söylerken ben de arkada gitarla çalmak istiyorum. Audacity ile falan yapılır mı? Ya da internetten bulabilir miyim?
Bir müziğin sadece sözleri lazım. O söylerken ben de arkada gitarla çalmak istiyorum. Audacity ile falan yapılır mı? Ya da internetten bulabilir miyim?
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2018 #2 Sözlerini istediğin şarkının adının yanına acapella yazarsan bulursun mesela "twenty one pilots heathens acapella". Son düzenleme: 15 Kasım 2018
Sözlerini istediğin şarkının adının yanına acapella yazarsan bulursun mesela "twenty one pilots heathens acapella".
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.743 Makaleler 23 Çözümler 81 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2018 #3 Awhlind dedi: Sözlerini istediğin şarkının adının yanına acapella yazarsan bulursun mesela "twent one pilots heathens acapella". Genişletmek için tıkla... Peki Audacity ile yapmanın bir yolu var mı? Karaoke yapılabildiği gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2018
Awhlind dedi: Sözlerini istediğin şarkının adının yanına acapella yazarsan bulursun mesela "twent one pilots heathens acapella". Genişletmek için tıkla... Peki Audacity ile yapmanın bir yolu var mı? Karaoke yapılabildiği gibi.
Awhlind Megapat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 825 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2018 #4 GKD dedi: Peki Audacity ile yapmanın bir yolu var mı? Karaoke yapılabildiği gibi. Genişletmek için tıkla... Audacity ile karaoke yapmaya çalışmıştım ancak iyi bir sonuç vermiyordu. Şuan durum nasıl pek bilmiyorum ama deneyebilirsin.
GKD dedi: Peki Audacity ile yapmanın bir yolu var mı? Karaoke yapılabildiği gibi. Genişletmek için tıkla... Audacity ile karaoke yapmaya çalışmıştım ancak iyi bir sonuç vermiyordu. Şuan durum nasıl pek bilmiyorum ama deneyebilirsin.