Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 27 Ağustos 2020 #11 Adamı rehber yaptığına pişman etmeyin(!) Edit: Sağlam ve güzel bir rehber olmuş
akinbarisabdullah240 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.229 Çözümler 3 27 Ağustos 2020 #12 277662 dedi: Hayatımı kurtaran bir rehber niteliğinde. Artık sırf telifsiz adı altında YouTube'ye yüklenen saçma şarkılardan ileriye gidebilirim. Bu arada verdiği sonuçlar kesin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırıp oluşturdum bu rehberi önceki linki YouTube neden kırdı anlamadım ve yeni rehber açtım. Doğruluğuna siz karar verin .
277662 dedi: Hayatımı kurtaran bir rehber niteliğinde. Artık sırf telifsiz adı altında YouTube'ye yüklenen saçma şarkılardan ileriye gidebilirim. Bu arada verdiği sonuçlar kesin değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz araştırıp oluşturdum bu rehberi önceki linki YouTube neden kırdı anlamadım ve yeni rehber açtım. Doğruluğuna siz karar verin .