Uçankokoreç Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 235 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Modlu Assetto Corsa. Forza 4-5. ETS 2'ye araba modu yükleyebilirsiniz ama tır fizikleri ile sürüyorsunuz arabayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ETS 2'nin fiziklerini araba fiziklerine çeviren modlar var sanırım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Modlu Assetto Corsa. Forza 4-5. ETS 2'ye araba modu yükleyebilirsiniz ama tır fizikleri ile sürüyorsunuz arabayı. Genişletmek için tıkla... Hocam ETS 2'nin fiziklerini araba fiziklerine çeviren modlar var sanırım.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 6 Ekim 2024 #12 arasove dedi: Merhaba, GTA 5 oynarken müzik açıp turluyorum bazen hız yapıyorum falan. Bunu yapabileceğim başka bir oyun var mı? Araba ile turlayıp kafa dağıtabileceğim bir oyun istiyorum. ETS önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... City Car Driving ama haritaları ezberledikten sonra sıkmaya başlıyor.
arasove dedi: Merhaba, GTA 5 oynarken müzik açıp turluyorum bazen hız yapıyorum falan. Bunu yapabileceğim başka bir oyun var mı? Araba ile turlayıp kafa dağıtabileceğim bir oyun istiyorum. ETS önermezseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... City Car Driving ama haritaları ezberledikten sonra sıkmaya başlıyor.