Müzik Aleti Önerisi

sametcanaydogdu

Hectopat
Daha fazla  
Boş vakitlerim çok olması ve benimde müziğe ilgimden ötürü bir müzik aletini öğrenmeye karar verdim. Çalmadaki amacım herhangi biryere gidip hava atmak, sahilde akdeniz akşamları çalmak değil. Benim aklımda şu anda gitar ve keman var. Arkadaşlarımın tavsiyesi ve çalınmasının bir nebze daha kolay olduğundan gitar daha çok aklıma yatıyor. Sizin bu konuda önerileriniz nedir? İyi sosyaller.
Not: Sesim ölüyü diriltir, diriyi öldürür cinsten onun için şarkı söyleyemem çok fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boş vakitlerim çok olması ve benimde müziğe ilgimden ötürü bir müzik aletini öğrenmeye karar verdim. Çalmadaki amacım herhangi biryere gidip hava atmak, sahilde akdeniz akşamları çalmak değil. Benim aklımda şu anda gitar ve keman var. Arkadaşlarımın tavsiyesi ve çalınmasının bir nebze daha kolay olduğundan gitar daha çok aklıma yatıyor. Sizin bu konuda önerileriniz nedir? İyi sosyaller.
Not: Sesim ölüyü diriltir, diriyi öldürür cinsten onun için şarkı söyleyemem çok fazla.
Gitar en kolayı, akorları anladıktan sonra notalar kolay çalınabilir. Kursa yazılabilir ya da YouTube'dan öğretici videolar ile çalmayı öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben ilk olarak bağlama çalmak istemiştim öğrendim sonra konserlere filan gittim artık hemen hemen her şarkiyi kolayca çalabiliyordum 2. basamak uzun sapa geçecektim bi süre ara verdim sonra hocam ilk deiştirdi filan bende solo seviyorum elektroya geçtim, 1 yıldır gidiyorum akorlar da güzel belki elektrodan sonra akustik de çalınır ondan sonra bateri, keman, piyano filan diye gidiyon bir alet çalmayı öğrendikten sonra diyerlerini de kolay öğreniyorsun aynı mantık dil öğrenirken de oluyor. Özetlemek gerekirse müzik zevkine göre seç benim gibi bissürü müzik seviyorsan sırala en çok hangisi diye ordan başla. Soloları seviyo olabilirsin akorları seviyor olabilirsin sen elektro istiyom dersin ilk klasikten başla derler dinleme ne seviyorsan onu yap.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı