Müzik dinlemek için Anker Space One vs Anker Q30

z3hr4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi daha iyi? Ya da fiyat olarak bu ikisinin civarlarında daha iyi dediğiniz kulak üstü kulaklıklar var mı? Farklı markalara açığım. Müzik dinlemek ve ders çalışmak için kullanacağım. Çok nadiren oyunlar için kullanabilirim ama bu çok önemli değil. ANC benim için önemli, toplu taşımada vesaire. Bu şekilde. Sizce hangisi ya da bunlar dışında neler önerebilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Q30'un ekolayzer ayarı berbat. Uygulamayı mobile indirip ayarlamak lazım ve bilgisayara falan kablolu bağlayacaksanız yine berbata dönüyor. Q10'da böyle bir şey yaşamıyorum o yüzden çatlamasına rağmen onu kullanıyorum, Q30 yatıyor kenarda. Özetle kablolu için çok kötü kablosuz için alınabilir.

Onu ben de duymuştum ama uygulamasından bazı ayarlar yapınca çok güzel olduğunu da duymuştum. Yine de emin değilim. Teşekkürler cevabınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu ben de duymuştum ama uygulamasından bazı ayarlar yapınca çok güzel olduğunu da duymuştum. Yine de emin değilim. Teşekkürler cevabınız için.

Kabloluda düzelmedi bende ama kablosuzda düzeldi. Space One denemedim, eğer onda böyle şikayet yoksa alın geçin derim.

Kabloluda düzelmedi bende ama kablosuzda düzeldi. Space One denemedim, eğer onda böyle şikayet yoksa alın geçin derim.
Anladım, teşekkür ederim. Başka insanlar da cevaplarsa değerlendirip düşüneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…