Reviaceses Decapat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #11 GT1 kullanan memnun olan var mı bende almayı düşünüyorum veya başka önerisi olan varsa konuyu takip edeyim.
GT1 kullanan memnun olan var mı bende almayı düşünüyorum veya başka önerisi olan varsa konuyu takip edeyim.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Nisan 2022 #12 Reviaceses dedi: GT1 kullanan memnun olan var mı bende almayı düşünüyorum veya başka önerisi olan varsa konuyu takip edeyim. Genişletmek için tıkla... Ben Plus'ını kullanıyorum memnunum. XR, şarj kutusunun kapasitesinin daha büyük olması nedeniyle daha iyi.
Reviaceses dedi: GT1 kullanan memnun olan var mı bende almayı düşünüyorum veya başka önerisi olan varsa konuyu takip edeyim. Genişletmek için tıkla... Ben Plus'ını kullanıyorum memnunum. XR, şarj kutusunun kapasitesinin daha büyük olması nedeniyle daha iyi.
sbrkya Kilopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #13 QCY T17'ye bakabilirsiniz kendim 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum deneyen arkadaşlarım da memnun kaldılar almayı düşünüyorlar.
QCY T17'ye bakabilirsiniz kendim 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum deneyen arkadaşlarım da memnun kaldılar almayı düşünüyorlar.