OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Haziran 2024 #21 erme dedi: Sırf bas. Bomboş aletler. Sesi yüksek olsun yeter kafasındaysa alabilir. Bir kadın vokali mesela duymak istiyorsa ama almasın, duyamaz. Genişletmek için tıkla... Sesin temiz olması da benim için önemli.
erme dedi: Sırf bas. Bomboş aletler. Sesi yüksek olsun yeter kafasındaysa alabilir. Bir kadın vokali mesela duymak istiyorsa ama almasın, duyamaz. Genişletmek için tıkla... Sesin temiz olması da benim için önemli.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #22 erme dedi: Sırf bas. Bomboş aletler. Sesi yüksek olsun yeter kafasındaysa alabilir. Bir kadın vokali mesela duymak istiyorsa ama almasın, duyamaz. Genişletmek için tıkla... Sadace bass mi? Hiç direkt dinledin mi?
erme dedi: Sırf bas. Bomboş aletler. Sesi yüksek olsun yeter kafasındaysa alabilir. Bir kadın vokali mesela duymak istiyorsa ama almasın, duyamaz. Genişletmek için tıkla... Sadace bass mi? Hiç direkt dinledin mi?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Haziran 2024 #23 OnePC dedi: Mesela ev sinema sistemi almaya kalksam 4 bin 5 bin civarı. JBL'de o fiyatlarda mıdır? Genişletmek için tıkla... 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Rüzgarck dedi: Sadace bass mi? Hiç direkt dinledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sınıfa getiriyorlardı. Sezen Aksu, Şebnem Ferah da açtılar. Sırf baslı müziklerle deneyimlemedim. Boğuk dediğim gibi tizler.
OnePC dedi: Mesela ev sinema sistemi almaya kalksam 4 bin 5 bin civarı. JBL'de o fiyatlarda mıdır? Genişletmek için tıkla... 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Rüzgarck dedi: Sadace bass mi? Hiç direkt dinledin mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sınıfa getiriyorlardı. Sezen Aksu, Şebnem Ferah da açtılar. Sırf baslı müziklerle deneyimlemedim. Boğuk dediğim gibi tizler.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #24 OnePC dedi: Sesin temiz olması da benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Sana önerim direkt stüdyo monitörü al. En temiz ve gerçek sesi onda alırsın.
OnePC dedi: Sesin temiz olması da benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Sana önerim direkt stüdyo monitörü al. En temiz ve gerçek sesi onda alırsın.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Haziran 2024 #25 erme dedi: 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Genişletmek için tıkla... O kadar para veremem. Yani sırf haftada bir kez müzik dinlemek için alamam. Başka şey olsa belki.
erme dedi: 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Genişletmek için tıkla... O kadar para veremem. Yani sırf haftada bir kez müzik dinlemek için alamam. Başka şey olsa belki.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #26 erme dedi: 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Evet, sınıfa getiriyorlardı. Sezen Aksu, Şebnem Ferah da açtılar. Sırf baslı müziklerle deneyimlemedim. Boğuk dediğim gibi tizler. Genişletmek için tıkla... En az 5 tane JBL ürünü denedim hiç biri dediğin gibi değil
erme dedi: 17 bin TL. Zaten sabit kullanacaksınız, çöpe giden para olur Boombox gibi ürünler. Evet, sınıfa getiriyorlardı. Sezen Aksu, Şebnem Ferah da açtılar. Sırf baslı müziklerle deneyimlemedim. Boğuk dediğim gibi tizler. Genişletmek için tıkla... En az 5 tane JBL ürünü denedim hiç biri dediğin gibi değil
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Haziran 2024 #27 Rüzgarck dedi: En az 5 tane JBL ürünü denedim hiç biri dediğin gibi değil Genişletmek için tıkla... JBL Kulaklık aldım da 2 kere. Sesi başlarda iyi geliyor ama kalitesi gün geçtikçe azalıyor. Bana öyle geliyor galiba.
Rüzgarck dedi: En az 5 tane JBL ürünü denedim hiç biri dediğin gibi değil Genişletmek için tıkla... JBL Kulaklık aldım da 2 kere. Sesi başlarda iyi geliyor ama kalitesi gün geçtikçe azalıyor. Bana öyle geliyor galiba.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #28 OnePC dedi: O kadar para veremem. Yani sırf haftada bir kez müzik dinlemek için alamam. Başka şey olsa belki. Genişletmek için tıkla... Dediğim hocam stüdyo monitörü al. M-AUDİO AV32 modelim var 105DB+ ses veriyor ve sesleri inanılmaz temiz. Stüdyo monitörü zaten
OnePC dedi: O kadar para veremem. Yani sırf haftada bir kez müzik dinlemek için alamam. Başka şey olsa belki. Genişletmek için tıkla... Dediğim hocam stüdyo monitörü al. M-AUDİO AV32 modelim var 105DB+ ses veriyor ve sesleri inanılmaz temiz. Stüdyo monitörü zaten
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 29 Haziran 2024 #29 Rüzgarck dedi: Dediğim hocam stüdyo monitörü al. M-AUDİO AV32 modelim var 105DB+ ses veriyor ve sesleri inanılmaz temiz. Stüdyo monitörü zaten Genişletmek için tıkla... Fiyatlarına baktım da ayırdığım bütçenin çok çok üstünde. Televizyonu aldığım fiyatta hocam.
Rüzgarck dedi: Dediğim hocam stüdyo monitörü al. M-AUDİO AV32 modelim var 105DB+ ses veriyor ve sesleri inanılmaz temiz. Stüdyo monitörü zaten Genişletmek için tıkla... Fiyatlarına baktım da ayırdığım bütçenin çok çok üstünde. Televizyonu aldığım fiyatta hocam.
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #30 OnePC dedi: Fiyatlarına baktım da ayırdığım bütçenin çok çok üstünde. Televizyonu aldığım fiyatta hocam. Genişletmek için tıkla... Aslında 6-7K ya var hocam
OnePC dedi: Fiyatlarına baktım da ayırdığım bütçenin çok çok üstünde. Televizyonu aldığım fiyatta hocam. Genişletmek için tıkla... Aslında 6-7K ya var hocam