Müzik dinlemek için soundbar mı yoksa 5+1 ev sinema sistemi mi?

Hobi amacli kurtel lehim pastasi, teli ve ucuz bir havyam var, lehim cekme telim de var. Avometre de var. Hallederim diye dusunuyorum.
Öncelikle havyaniz 50W den düşük olmalı. Pam8403 amfisi var. Onun giriş + - pinlere 6800 veya 4800uf 10V kondansatör bağlıyoruz. Sonra da kondansatörlere USB takıyoruz. Böylece basslarda hem amfi ses bozmuyor hem de 3W çıkışları 7 8W oluyor. L G R diye ses girişleri var. AUX kablosunda gelen sol sinyal L, sağ sinyal R ve ortak - sinyal G girişine takıyoruz. Hoparlör kısmı size bağlı. Hoparlör çıkışlarina gelirsek LOUT ve ROUT var. Sağ ve sol. 10W tweeterli stüdyo monitörü bağladım ve sesi orjinal ile aynı. Ama maalesef video aramıyorum. Mono şekilde peek olarak 91DB. Instagramimda paylaştım ama vermek yasak galiba. Sorunuz var ise sorabilirsiniz.
Hobi amacli kurtel lehim pastasi, teli ve ucuz bir havyam var, lehim cekme telim de var. Avometre de var. Hallederim diye dusunuyorum.

Şu anda kullandığım deon X2400 avrli bir 5+1 sistemin var ama daha küçük ve kablo problemi olmadığı için soundbar almayı düşünüyorum Samsung Q990D olabilir. Sizce pişman olur muyum ses sisteminden sonra Soundbar'a geçtiğimde artıları ve eksileri neler olur acaba?

Ayrı konu açabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…