Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 17 Şubat 2021 #11 Sözlü müzikten uzak dur derim. Ben de sözlü müzik dinleyerek çalışmayı denemiştim. Odaklanamıyorum. Ancak hafif piyano tarzı müzikler güzel olabilir.
Sözlü müzikten uzak dur derim. Ben de sözlü müzik dinleyerek çalışmayı denemiştim. Odaklanamıyorum. Ancak hafif piyano tarzı müzikler güzel olabilir.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 17 Şubat 2021 #12 Parlov'un köpeği meselesini unutmamak lazım . Sınavda Spotify yasak .
Gojira Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 17 Şubat 2021 #13 Ben emin olduğum ve takır takır çözdüğüm konuları; ya müzik dinleyerek ya da podcast dinleyerek çözüyorum.
Ben emin olduğum ve takır takır çözdüğüm konuları; ya müzik dinleyerek ya da podcast dinleyerek çözüyorum.
Akio Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Şubat 2021 #14 Arka plan müziği ile çalışılır fakat hard metal dinliyorsan sıkıntı
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 17 Şubat 2021 #15 Akio dedi: Arka plan müziği ile çalışılır fakat hard metal dinliyorsan sıkıntı Genişletmek için tıkla... Dinliyorum ve dikkatim dağılmıyor diyerek arttırıyorum . Albüm isteyene tavsiyem şu meret. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akio dedi: Arka plan müziği ile çalışılır fakat hard metal dinliyorsan sıkıntı Genişletmek için tıkla... Dinliyorum ve dikkatim dağılmıyor diyerek arttırıyorum . Albüm isteyene tavsiyem şu meret. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YusufDemircan Decapat Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 37 17 Şubat 2021 #16 Sözsüz olunca bence odak arttırıyor çevre sesler rahatsız ediyorsa özellikle.
Akio Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Şubat 2021 #17 222744 dedi: Dinliyorum ve dikkatim dağılmıyor diyerek arttırıyorum . Albüm isteyene tavsiyem şu meret. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oooowwwww bende ağır basslı elektronik müzik dinliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aklıma bu geldi daha çok bass olanlar varda.
222744 dedi: Dinliyorum ve dikkatim dağılmıyor diyerek arttırıyorum . Albüm isteyene tavsiyem şu meret. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oooowwwww bende ağır basslı elektronik müzik dinliyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et aklıma bu geldi daha çok bass olanlar varda.
Egid Dikmen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 1 Yer Mersin Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Pro 16" M1 Pro Silver Cinsiyet Erkek Meslek Ağa/Paşa 17 Şubat 2021 #18 Mat,Fizik,Geometri çalışırken evet de Sözel derslerde pek sanmıyorum.
habib_altun Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 197 Çözümler 3 17 Şubat 2021 #19 Silinen üye dedi: Müzik dinleyerek ders çalışılır mı? Test çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Benim tanıdığım bunu yapan çok arkadaşım var ve geneli kız. Aslında ruhu dinlendiriyor diyorlar ama bir sakız alıp ders çalışmak daha mantıklı ve ayrıca bilimsel kanıtlanmış bir bilgi. Bence müzik çalışmadan evvel dinlenmeli.
Silinen üye dedi: Müzik dinleyerek ders çalışılır mı? Test çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Benim tanıdığım bunu yapan çok arkadaşım var ve geneli kız. Aslında ruhu dinlendiriyor diyorlar ama bir sakız alıp ders çalışmak daha mantıklı ve ayrıca bilimsel kanıtlanmış bir bilgi. Bence müzik çalışmadan evvel dinlenmeli.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 17 Şubat 2021 #20 Ben de müzik olmadan odaklanamıyorum, kafam karışıyor. Size bağlı bir şey.