Müzik ekipmanı önerisi

Glock

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar müzik dinlemeyi herkes gibi seviyorum ve bu işi ilerletmek istiyorum.

Kablolardan kurtularak (BT vb.) en iyi kalitede müzik nasıl dinleyebilirim?

Dinleyeceğim platformlar ağırlıklı olarak Spotify, YouTube gibi yerler.
Elbette bu platformlardan alabileceğim performans belli ancak ben olabilecek en iyisini dinlemek istiyorum.

Çoğu insanın aksine bas bas diye çıldırmıyorum eğer mid tiz bas seviyesini yüzdeliğe bölseydim %40 bas, %25 mid, %35 tiz derdim.
Arkası açık kulaklıkları alamam yurtta yaşıyorum.

Bilgisayarım dümdüz bir laptop telefonum ise dümdüz bir telefon (BT 4.2 destekliyor gerisini siz düşünün.)

Mümkünse dışarıda da müzik dinlemek istiyorum ancak ağırlıklı olarak evde dinleyeceğim. Kulaklık dışında ek olarak bir ekipman gerekir ise onu da alabilirim.

Bütçe önemli değil (tabii ki sınırsız da değil :D).

Bütçe konusunda 3000TL bu var çok iyi ama 2000TL bunu alırsan aratmaz diyebilirsiniz (rakamlar farazi).
Müzik namına dinlediklerim zirvesi Logitech G930 :( (iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul avrupa yakasında kullanıyorum. Sennheiser bende baktım. Önerebileceğiniz bir model var mı? Momentum 3 deniliyor genelde ancak bir tık pahallı geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı