Müzik enstrümanı önerisi

Bu sizin keyfinize bağlı. Ben 3 yaşından beri gitar çalmak istiyormuşum bende o tutku varmış sonunda da bulduğum bu oldu eğer sizin de içinizde bir başka enstruman için böyle bir şevk, tutku varsa hemen ona yönelin. Ben gitara başlamak için 13 yıl kaybetmişim aynısı sizin başınıza da gelmesin.

@barisakarsu bu işler öyle bağlama çal için ferahlasın, piyanoya başla gönlün açılsın tarzında işler değiller sizin için güzel olan bağlama bir başkası için kötü olabilir. Bu yüzden aslında özünde müzik enstrümanı önermek de anlamlı değil. Bir kişinin çalmayı istediği enstrumanlar.
Hakkında bilgi sahibi olan birinin yardımcı olması mantıklıdır bu konuda yapılması gereken de o zaten fakat direkt olarak şu enstrumanı dene çok seveceksin demek yanlıştır.

Katılıyorum bu yüzden aileme aldıracağım en kısa sürede. Dediğim gibi gitar beni etkilememişti ama yan flütün sesi çok hoş geliyordu.

Flüt, fiyat olarak çok iyi.

Normal flütü kastetmiyorum. Yan flütü kastettim metal olan. Gerçi çoğu müzik aletine göre o da çok pahalı sayılmaz fiyatı 5000 bandından başlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı