Xiaomi Redmi Note 4 telefonumun kulaklık girişi bozuldu yapılamıyor. Dolayısıyla ben de Bluetooth kulaklık almaya kadar verdim ama modeller hakkında bilgim yok. Şarjı uzun gitsin ve kısa sürede şarj olsun, tabi sesi iyi olsun istiyorum. Bütçem 50-100 TL arası çok üst düzey bir şey aramıyorum ama işimi görecek sorunsuz bir şey arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Preo MS15 (70₺) veya Preo MS08 (130₺) modellerine bakabilirsin. Çok kaliteli ürünler değiller ancak fiyat aralığında iyi gibiler. MS08'i kullandım. Kulağı uzun süreli kullanımda rahatsız etmesi dışında dikkatli kullanırsan uzun süre gidecek iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eğer bütçeni arttırabilirsen JBL Karler modeline de bakabilirsin.
Preo MS15 (70₺) veya Preo MS08 (130₺) modellerine bakabilirsin. Çok kaliteli ürünler değiller ancak fiyat aralığında iyi gibiler. MS08'i kullandım. Kulağı uzun süreli kullanımda rahatsız etmesi dışında dikkatli kullanırsan uzun süre gidecek iyi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Eğer bütçeni arttırabilirsen JBL Karler modeline de bakabilirsin.
Bilinmeyen markalardan uzak durun. Evimde eskiden 80TL'ye aldığım bluetooth kuklaklık duruyor, aliexpressten aldım ve çok sessiz ortamlarda hafif bir cızırtı sesi geliyor. Araştırdım kalitesiz bluetooth kulaklıkların hepsinde varmış.
Ürün QCY Türkiye Resmi Distribütörü garantisi altındadır. QCY markasının bu tasarım harikası ve ses performansı oldukça iyi olan QCY Q29 Pro Kablosuz Bluetooth Kulaklık, taşınabilir
market.miuiturkiye.net
F/P olarak inceleme videolarında gördüğüm kadarıyla baya övülen bir ürün.
QCY Markasını bilenler bilir. Anlatmaya gerek yok.
Kulakiçi istediğinü belirtmediğinden kulaküstü modelleri söyledim. Kulakiçü model bilmiyorum hiç kullanmadım da bluetooth olarak. Bu arada söylediğim üç model de kablosuz.
Bu arada aldığım bluetooth kulaklık çok iyi çıktı tavsiye ederim 100-150 TL lik kulaklık seviyesinde. Tek kötü özelliği aynı anda 2 cihaza bağlanmıyor.
Bu arada aldığım bluetooth kulaklık çok iyi çıktı tavsiye ederim 100-150 TL lik kulaklık seviyesinde. Tek kötü özelliği aynı anda 2 cihaza bağlanmıyor.