Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.220 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 18 Ekim 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum.
1 194929 Megapat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 720 Çözümler 2 1 Ocak 2018 #2 Azmich dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Eki Görüntüle 263690 Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi program bu?
Azmich dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Eki Görüntüle 263690 Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hangi program bu?
Azmich Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 1.220 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolog Profil Kapağı 1524498912 10 Mart 2018 #3 "Harman" ses kartları için sürücünün yanına gelen bir program bu. Lenovo Ideapad 510 dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum.
"Harman" ses kartları için sürücünün yanına gelen bir program bu. Lenovo Ideapad 510 dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 10 Mart 2018 #4 Rehberimdeki ayarları. Bass Arttırma Rehberi
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 11 Mart 2018 #6 DFX Audio Enhancer kullanıyorum. Tepemdeki muhterem gibi. Her şey için birebir bilgisayarda. Youtube'ta ise özlediğiniz ses kalitesini size teslim ediyor.
DFX Audio Enhancer kullanıyorum. Tepemdeki muhterem gibi. Her şey için birebir bilgisayarda. Youtube'ta ise özlediğiniz ses kalitesini size teslim ediyor.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.465 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 10 Haziran 2021 #7 Azmich dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Eki Görüntüle 263690 Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son format attığımda bu program otomatik gelmedi ne yapmam lazım.
Azmich dedi: Merhaba arkadaşlar. Şu an kullandığım ekolayzer ayarından gayet memnunum fakat sizden de öneri almak isterim. Eki Görüntüle 263690 Şu an kullandığım ayar bu. Önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son format attığımda bu program otomatik gelmedi ne yapmam lazım.