Çözüldü Müzik için kullanılan flash bellekte değişik dosyalar çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Halil0075

Hectopat
Daha fazla  
Sadece arabada müzik dinlemek için kullandığım 16 GB'lık bir flash belleğim var bugün PC'ye takıp içine girdiğimde böyle değişik dosyalar çıktı karşıma ve hiçbirine girilmiyor.

Ani voltaj dalgalarında falan oluyor genellikle veya virüs, biçimlendirerek tekrar yüklerseniz daha iyi olur.

Çözüm
Bozulmuş dosyalar oluşmuş gibi gözüküyor. Belleği bir anda mı sistemden söküyorsunuz?

Yani çok takıp çıkarmıyorum genelde arabada takılı oluyor. bi ara daha olmuştu sonra bişeyler yapmıştım düzelmişti ama ozaman içinde şarkılar görünüyodu şimdi hiç birine girilmiyor

Ani voltaj dalgalarında falan oluyor genellikle veya virüs, biçimlendirerek tekrar yüklerseniz daha iyi olur.

Teşekkürler biçimlendir deyince düzeldi sorun fakat içindeki müzikler silindi ama ben öncesinde bir daha olur diye yedeğini almıştım Allah'tan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…