3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Haziran 2021 #41 runit dedi: Ozur dilemene gerek yok. Benim de sacma konu acmisligim var. Muzik videolarinda araya reklam girmiyor nedense. Zaten bir sarkiyi dinlemeden indirmez kimse, degil mi? Ilk once YouTube uzerinde dinler, begenirse daha sonra indirmek isterse indirir. Genişletmek için tıkla... Ben abarttım biraz;
runit dedi: Ozur dilemene gerek yok. Benim de sacma konu acmisligim var. Muzik videolarinda araya reklam girmiyor nedense. Zaten bir sarkiyi dinlemeden indirmez kimse, degil mi? Ilk once YouTube uzerinde dinler, begenirse daha sonra indirmek isterse indirir. Genişletmek için tıkla... Ben abarttım biraz;
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 20 Haziran 2021 #42 350070 dedi: Ben abarttım biraz; Eki Görüntüle 1075519 Genişletmek için tıkla... Bunu da ekle.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Haziran 2021 #43 403329 dedi: Hocam çok kafaya takıyorsunuz, indirin geçin ne olacak? Genişletmek için tıkla... Kafaya takmıyorum ama sözde Müslüman'ım ya, ondan vicdanım rahat bırakmıyor. runit dedi: Bunu da ekle. Genişletmek için tıkla... Pek sevmedim .
403329 dedi: Hocam çok kafaya takıyorsunuz, indirin geçin ne olacak? Genişletmek için tıkla... Kafaya takmıyorum ama sözde Müslüman'ım ya, ondan vicdanım rahat bırakmıyor. runit dedi: Bunu da ekle. Genişletmek için tıkla... Pek sevmedim .
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 20 Haziran 2021 #44 350070 dedi: Pek sevmedim . Genişletmek için tıkla... Live oldugu icin pek bir sey anlasilmiyor tabii.
350070 dedi: Pek sevmedim . Genişletmek için tıkla... Live oldugu icin pek bir sey anlasilmiyor tabii.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Haziran 2021 #45 runit dedi: Live oldugu icin pek bir sey anlasilmiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Bunu dinle çok seversin bak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak mesela kartın üstünde, albümü satın alabilirsin diyor :/.
runit dedi: Live oldugu icin pek bir sey anlasilmiyor tabii. Genişletmek için tıkla... Bunu dinle çok seversin bak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak mesela kartın üstünde, albümü satın alabilirsin diyor :/.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 20 Haziran 2021 #46 350070 dedi: Bunu dinle çok seversin bak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak mesela kartın üstünde, albümü satın alabilirsin diyor :/. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdigim sarkisi.
350070 dedi: Bunu dinle çok seversin bak; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak mesela kartın üstünde, albümü satın alabilirsin diyor :/. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdigim sarkisi.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 20 Haziran 2021 #47 Evet, telifli içeriği izinsiz indirmek de suçtur. Yorumlanabilen bir şey değil, kural.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Haziran 2021 #48 kcg dedi: Evet, telifli içeriği izinsiz indirmek de suçtur. Yorumlanabilen bir şey değil, kural. Genişletmek için tıkla... Kulağa doğru olan bu gibi geliyor. runit dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdigim sarkisi. Genişletmek için tıkla... Çok güzel kardeş. Sevdim vallahi.
kcg dedi: Evet, telifli içeriği izinsiz indirmek de suçtur. Yorumlanabilen bir şey değil, kural. Genişletmek için tıkla... Kulağa doğru olan bu gibi geliyor. runit dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En sevdigim sarkisi. Genişletmek için tıkla... Çok güzel kardeş. Sevdim vallahi.
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 20 Haziran 2021 #49 Bundan ne çıkar güzel kardeşim? Bir şeyin yasal olup, olmadığını tartışıyoruz. Kötü bir konu içeriği değil.
Bundan ne çıkar güzel kardeşim? Bir şeyin yasal olup, olmadığını tartışıyoruz. Kötü bir konu içeriği değil.