2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mart 2020 #1 Bu videodaki müziğin ismini bilen ya da bulabilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik ismi: Galantis - Runaway (Steam Phunk Remix) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 21 Mart 2020
Bu videodaki müziğin ismini bilen ya da bulabilen var mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Müzik ismi: Galantis - Runaway (Steam Phunk Remix) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 21 Mart 2020 #2 Shazam ile deneyebilirsin diyecektim ama üstüne bu kadar remix atılmış bir müziği bulması imkansız gibi. Artı 0 Eksi
Shazam ile deneyebilirsin diyecektim ama üstüne bu kadar remix atılmış bir müziği bulması imkansız gibi.
KS KS 2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mart 2020 #3 Rashmore dedi: Shazam ile deneyebilirsin diyecektim ama üstüne bu kadar remix atılmış bir müziği bulması imkansız gibi. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce Shazam ile bulmayı denedim fakat bulmadı. Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: Shazam ile deneyebilirsin diyecektim ama üstüne bu kadar remix atılmış bir müziği bulması imkansız gibi. Genişletmek için tıkla... Konu açmadan önce Shazam ile bulmayı denedim fakat bulmadı.
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 21 Mart 2020 #4 Anlamadım 2. videoda ki şarkının gerçek halini mi bulmak istiyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS 2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 21 Mart 2020 #5 atprk dedi: Anlamadım 2. videoda ki şarkının gerçek halini mi bulmak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... İlk videodaki müziği bulmak istiyordum, ikinci video da bulduğum müzik. İsmini de yazdım zaten üstüne. Artı 0 Eksi
atprk dedi: Anlamadım 2. videoda ki şarkının gerçek halini mi bulmak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... İlk videodaki müziği bulmak istiyordum, ikinci video da bulduğum müzik. İsmini de yazdım zaten üstüne.
A atprk Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 701 Çözümler 4 21 Mart 2020 #6 Tamam o zaman sorunun çözülmüş oluyor galiba. Çözüldü diye işaretlemen gerek. Artı 0 Eksi