Müzik kanalım nasıl?

efe.varoll

Decapat
Daha birkaç gün önce FL stuido ile müzik yapmaya başladım ve geliştirmeyi düşünüyorum. Acaba nasıl bir bakar mısınız? Amacım reklam değil bir bakın yorum yapın neler yapmalıyım?

Daha birkaç gün önce FL stuido ile müzik yapmaya başladım ve geliştirmeyi düşünüyorum. Acaba nasıl bir bakar mısınız? Amacım reklam değil bir bakın yorum yapın neler yapmalıyım?

Şarkılar güzel zamanla daha da gelişir zaten. Görsel olarak şu kanalı örnek alabilirsin;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yeni çıkan şarkıları takip et ve onları remixle daha çok görüntülenme elde edersin. İngilizce, Fransızca farketmez gündemde olan şarkı iyi gider :)

Teşekkürler. Arada kanala bakarsanız güzel olur yeni şeyler atıyorum oyunda falan dinlenir. Destek olursanız sevinirim abone olup like atarsanız tadından yenmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı