2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Aralık 2020 #1 Moderasyon notu: Bu mesaj, konunun çözüme kavuşması nedeniyle yeni konu olarak taşınmıştır. Genişletmek için tıkla... Bu konuların amacını anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Moderasyon notu: Bu mesaj, konunun çözüme kavuşması nedeniyle yeni konu olarak taşınmıştır. Genişletmek için tıkla... Bu konuların amacını anlamıyorum.
ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.126 Çözümler 12 13 Aralık 2020 #2 MisakiTaro dedi: Bu konuların amacını anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde. Her gün görüyorum böyle konular. Çok da merak ediyorum acaba neden açıyorlar diye. Bilen biri anlatırsa sevinirim.
MisakiTaro dedi: Bu konuların amacını anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende aynı şekilde. Her gün görüyorum böyle konular. Çok da merak ediyorum acaba neden açıyorlar diye. Bilen biri anlatırsa sevinirim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 13 Aralık 2020 #3 İnsanlar dinlediği ve güzel bulduğu ya da ilginç bulduğu müzikleri, Müzik kategorisinde paylaşabilir. Şahsen birkaç kez ilginç ve güzel müziklere denk geldiğim olmuştu.
İnsanlar dinlediği ve güzel bulduğu ya da ilginç bulduğu müzikleri, Müzik kategorisinde paylaşabilir. Şahsen birkaç kez ilginç ve güzel müziklere denk geldiğim olmuştu.