Müzik, oyun kıskançlığı

apexearth

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba forum üyeleri bende yaşanan durum sizde de oluyor mu?
Sevdiğim bir sanatçının herhangi bir şarkısı çalınca, ya da popüler olduysa kıskanıyorum.
Bu durum sevdiğim oyunlarda da geçerli Max Payne remakei duyuruldu, 2-3 seneye çıkar çıktığı zaman popüler olacak diye çok korkuyorum.
Yayıncılar nasıl playlistini paylaşıyor anlamıyorum ben ölsem de paylaşmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin temelinden bildiğin şeyin ünlü olunca insanların elinde dönmesinin yarattığı değişik his bende de oluyor.Özellikle Türkçe Rap veya K-Pop hakkında bu olmuştu

Senin temelinden bildiğin şeyin ünlü olunca insanların elinde dönmesinin yarattığı değişik his bende de oluyor.Özellikle Türkçe Rap veya K-Pop hakkında bu olmuştu
Aynen bendede Türkçe rapte de bu kaygı oldu.
Mesela defkhan yazarken bile korkuyorum.
Popüler olacak diye.Çakal batuflex dinleyicileri bu adamı dinler diye korkuyorum.

Bu durum sadece bende var sanıyordum .
Popüler olan her şeyden soğuyorum, insanlar nasıl popüler kültür kölesi oluyor anlamıyorum.

Soruna cevabım hayır ama sandığının aksine max payne zaten yeteri kadar meşhur bir oyundu çıktığı zamana bakacak olursak.

Soruna cevabım hayır ama sandığının aksine max payne zaten yeteri kadar meşhur bir oyundu çıktığı zamana bakacak olursak.
Şuanlik popüler değil ki bir çok insanın ağzından Max Payne kelimesi çıkmıyor.Remakei çıktığı zaman YouTube Twitch her yerde dolaşacak.Coluk çocuk oynayacak.Anlami kalmıcak.

Yok insanlar drill veya mumble tarzı şeyler sevdikleri için türkiyede artık rap tarafında Defkhana çok bulaşmazlar büyük iht def2easy'miz bizim kalsın

Yok insanlar drill veya mumble tarzı şeyler sevdikleri için türkiyede artık rap tarafında Defkhana çok bulaşmazlar büyük iht def2easy'miz bizim kalsın
Def feat Şehinşah dinlediniz mi hocam .Son zamanlardaki en güzel feat benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…