Çözüldü Müzik pop-up ekranı çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheLastSpartan

Zeptopat
Daha fazla  
Klavyede bulunan medya tuşlarını kullanırken müzik atlama, duraklatma gibi. Windows 11'e geçtikten sonra ekranda beliren pop-up artık çıkmıyor. Nasıl aktif edebilirim?

Son düzenleme:
Çözüm
Şu an için öyle bir özellik mevcut değil Windows 11'de maalesef. Insider Beta kanalından güncellemeyle geçtiğimde alışmakta zorlandığım tek özellik bu multimedya kutusunun kaldırılması oldu, ki hâlen alışabilmiş değilim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Dün nihai sürümün çıkışıyla beraber temiz kurulum yaptım işte.
Şu an için öyle bir özellik mevcut değil Windows 11'de maalesef. Insider Beta kanalından güncellemeyle geçtiğimde alışmakta zorlandığım tek özellik bu multimedya kutusunun kaldırılması oldu, ki hâlen alışabilmiş değilim yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Dün nihai sürümün çıkışıyla beraber temiz kurulum yaptım işte.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…