Müzik prodüksiyonu için 80.000 TL Laptop önerisi

Bütçe
80.000

oguzhancx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Müzik prodüksiyonu (Kayıt-Mix-Mastering) rahat çalışabileceğim ve aynı zamanda oyun oynayabileceğim bir cihaz almak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla bu fiyat bandında Dell xps 17'nin şu versiyonu:
İyi görünüyor. İ9 işlemci ile i7 arasında büyük bir fark yaşar mıyım diye endişe ediyorum. Ağır plug-in kütüphanesi kullanımı sonucu kasma ve donma yaşamak istemiyorum. Konu ile ilgili detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Hocam 85k para verip RTX 3050li laptop almayın lütfen. Hani illa o kadar para harcamak istiyorum derseniz alttaki seçenek olabilir.

Aman almayın onu hocam o fiyata.

Hocam 85k para verip RTX 3050li laptop almayın lütfen.

Ekran kartıyla yakından uzaktan alakası olan bir kullanım alanı değil.
İyi görünüyor. İ9 işlemci ile i7 arasında büyük bir fark yaşar mıyım diye endişe ediyorum.

Ben i9-13900H kullanıyorum, 13700H versiyonunun 0.2 GHz frekansları artırılmış hali. Size ciddi işlemci lazım, HX modelli dizüstüleri araştırın.
Apple cihazlar da medya üretiminde iyiler. Pro'lar özellikle.

Apple'da oyun oynamak baya sıkıntılı olduğu için tercih etmedim. İşlemcilerle ilgili epey araştırma yapmama rağmen alana çok uzak olduğum için yanlış bir seçim yapmaktan biraz endişeleniyorum. Boşa harcama yapmak istemediğimden konuyu açtım aslında. Sizin önerebileceğiniz her hangi bir ürün var mı?

Attığınız ürün 86k bu paraya Monster'dan çok daha kaliteli modeller var.

Sepette yüzde 5 indirim var. Keşke yorumu okusaydınız hocam. Teknik olarak hala 80 binin üstünde 82 bine tekabül ediyor indirim ile. Bir seçenek olsun diye 2 bin lira esnerse bütçe diye attım. Orası konu sahibinin bileceği iş tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…