Müzik prodüksiyonu için 80.000 TL Laptop önerisi

Bütçe
80.000
Lenovo Legion Pro 5 Intel Core i9 13900HX 32 GB DDR5 1TB SSD 8 GB RTX 4060 16″ wqxga 240Hz FreeDOS taşınabilir bilgisayar 82WK00F1TXF01 + weblegelsin çanta.

Çok kaliteli model ama ekran kartı 4060.

En iyi seçenek.

Evet daha iyi ben o laptopu atacaktım ama adını hatırlamadım attığınız Acer özellik açısından en iyisi kalite kısmında Lenovo daha kaliteli bir marka bence.
Yardımınız için teşekkür ederim bu ürünü tercih edeceğim gibi görünüyor. Lenovo'lara da bir göz atacağım tavsiyeniz doğrultusunda.

Yardımınız için teşekkür ederim bu ürünü tercih edeceğim gibi görünüyor. Lenovo'lara da bir göz atacağım tavsiyeniz doğrultusunda.

Lenovo Legion'lar çok iyi cihazlar fiyatları çok da pahalı 130k gibi bir şey 4070,4080 olanları.

Evet daha iyi ben o laptopu atacaktım ama adını hatırlamadım attığınız Acer özellik açısından en iyisi kalite kısmında Lenovo daha kaliteli bir marka bence.
Mobil GPU'nun 8 gb olması büyük bir eksi midir? İlk attığınız modelde 12 gb özelliği mevcuttu.

Bu üründe karar kıldım HX modeli olarak. Sizin fikrinizi de sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…