Müzik prodüksiyonu için MacBook önerisi

Ufak bir düzeltme "hiçbir laptopun pili uzun seneler gitmez"

Bu da iyi duruyor hocam hatta fazla bile inceleyeceğim teşekkürler.

Peki Air ve Pro arasında dağlar kadar fark var mı o aradaki fiyatı verecek kadar? Ayrıca Air daha hafif ve ince öyle bir avantajı da var.

Kendi istediklerinize göre karşılaştırabilirsiniz hocam. Ama sizin için Air daha iyi olur gibi.

Anladım teşekkürler. Fakat çoğu indirim eğitim indirimli ben mezunum yararlanamayacağım sanırım ama yine de diğer sitelere nazaran fiyatlar daha uygun gibi.
Ailenizde üni öğrencisi felan varsa ürünü ve hesabı onun üzerine açıp alabilirsiniz sorunsuz.

1-2 senede çöp olur diyerek lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. 2015 Macbook Pro ve 2022 M2 Macbook Pro cihazım var. 2015 cihazımın pil döngüsü 400'e yaklaştı ve bataryası halen sapasağlam. Normal kullanımda en az 3-4 saati görüyor. Sürekli şarjda kullanıyorum ve Macbook gücü direkt olarak bataryadan değil elektrikten alarak batarya sağlığını koruyor. Bataryayı düzgün kullandıktan sonra Windows cihazlar gibi bataryanız çöp olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…