G gamer_baku Picopat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar selamlar Udemy'de eğitim almak istiyorum şarkı üzerinde montaj yapmayı öğrenmek istiyorum. Hangi dersi önerirsiniz? Dil Türkçe olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2024
Arkadaşlar selamlar Udemy'de eğitim almak istiyorum şarkı üzerinde montaj yapmayı öğrenmek istiyorum. Hangi dersi önerirsiniz? Dil Türkçe olsun.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 28 Ağustos 2024 #2 Emrah Çelik (Mixyap) varsa ondan al. Zaten onun dışındakilere vereceğin paraya değeceğini zannetmiyorum. Ücretsiz dersleri de var YouTube'da.
Emrah Çelik (Mixyap) varsa ondan al. Zaten onun dışındakilere vereceğin paraya değeceğini zannetmiyorum. Ücretsiz dersleri de var YouTube'da.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.415 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 29 Ağustos 2024 #3 Müzik prodüktörlüğü için önce müzik bilmek gerek. Armoni biliyor musunuz? Her hangi bir enstrüman çalıyor musunuz?
Müzik prodüktörlüğü için önce müzik bilmek gerek. Armoni biliyor musunuz? Her hangi bir enstrüman çalıyor musunuz?