C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Mart 2016 #1 Merhabalar. Müzik dinlemek için Spootify gibi müzik servisi arıyorum. Ama aklıma takılan 2 soru var: 1) Bu servislerden müzik indirebiliyor muyuz? 2) Ücreti ne kadar? Teşekkür ederim.
Merhabalar. Müzik dinlemek için Spootify gibi müzik servisi arıyorum. Ama aklıma takılan 2 soru var: 1) Bu servislerden müzik indirebiliyor muyuz? 2) Ücreti ne kadar? Teşekkür ederim.
P ProfessionalSkills_669 Hectopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2016 #2 Tabiki de Spotify. Ama Deezer'da fena değil. İkisinden de müzik indirebiliyoruz. Spotify ayda 10 TL Deezer'da ayda 10 TL.
Tabiki de Spotify. Ama Deezer'da fena değil. İkisinden de müzik indirebiliyoruz. Spotify ayda 10 TL Deezer'da ayda 10 TL.
Frknhrmnc Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2016 #3 Spotif'ı beğenerek kullanıyorum tavsiye ederim. Premiumdayken çevrimdışı kullanılabilir yaparsan çevrimdışıykende dinleyebiliyorsun.
Spotif'ı beğenerek kullanıyorum tavsiye ederim. Premiumdayken çevrimdışı kullanılabilir yaparsan çevrimdışıykende dinleyebiliyorsun.