Müzik türü bulma

Sncroow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar altta belirttiğim müziğin türü nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lofi hip-hop beat sanırsam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Trapping in japan serisine bayılırım. Bütün hepsini dinleyebilirsin. 6:27 en favorim.

Arkadaşlar altta belirttiğim müziğin türü nedir?

Müzik değil ki bu, bir türe dahil olsun.

Hocam bu kadar sert eleştiri görmemiştim. Ben de sevmem ama bu biraz fazla olmuş hocam 😀.

Eleştiri yazan kim?

Müzikte armoni bütünlüğü ve kurallar olur.
- Melodi herhangi bir armonik kural içermiyor, sesler altyapıyla uyumsuz, kendi başına bile ele aldığınızda takip eden nota dereceleri detone.

Kayıttaki gain bozulmasından anlaşıldığı üzere; bu kayıt, başka bir şarkı kaydının üzerine biri tarafından ekleme yapılarak üretilmiş. Yani kafasına göre bu kişi hiç bir müzik bilgisine sahip olmadan Mix yapmaya çalışmış. Üstelik bunu program bilgi olmadan da yaptığı için sesler distortion a uğramış.

Ne diyelim? müzik mi diyelim buna?

Eleştiri yazan kim?

Müzikte armoni bütünlüğü ve kurallar olur.
- Melodi herhangi bir armonik kural içermiyor, sesler altyapıyla uyumsuz, kendi başına bile ele aldığınızda takip eden nota dereceleri detone.

Kayıttaki gain bozulmasından anlaşıldığı üzere; bu kayıt, başka bir şarkı kaydının üzerine biri tarafında ekleme yapılarak üretilmiş. Yani kafasına göre bu kişi hiç bir müzik bilgisine sahip olmadan Mix yapmaya çalışmış. Üstelik bunu program bilgi olmadan da yaptığı için sesler distortion a uğramış.

Ne diyelim? müzik mi diyelim buna?
Katılıyorum hocam, bu yönden bakarsak cidden değil. Ancak öyle yazınca biraz sert oldu hocam 😀.

Katılıyorum hocam, bu yönden bakarsak cidden değil. Ancak öyle yazınca biraz sert oldu hocam 😀.

Hocam bu kadar sert eleştiri görmemiştim. Ben de sevmem ama bu biraz fazla olmuş hocam 😀.

Yorumun sert olduğunu düşünüyorsanız; eğitim seviyeniz ve yaşadığınız çevre ilgili bir durum.

Doğu Anadolu taraflarında çok yaygınıdr; üfürükçülerin hastaları iyileştirdiğini düşünürler.
Siz ; "fakülte eğitimi almamış, okuma yazmayı bilmeyen adam bu. Doktor değil" derseniz.; o köyde taşı sopayı yersiniz. Bunun gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı