Arkadaşlar altta belirttiğim müziğin türü nedir?
Peki hocam, nasıl isterseniz.Müzik değil ki bu, bir türe dahil olsun.
Hocam bu kadar sert eleştiri görmemiştim. Ben de sevmem ama bu biraz fazla olmuş hocamMüzik değil ki bu, bir türe dahil olsun.
Hocam bu kadar sert eleştiri görmemiştim. Ben de sevmem ama bu biraz fazla olmuş hocam.
Katılıyorum hocam, bu yönden bakarsak cidden değil. Ancak öyle yazınca biraz sert oldu hocamEleştiri yazan kim?
Müzikte armoni bütünlüğü ve kurallar olur.
- Melodi herhangi bir armonik kural içermiyor, sesler altyapıyla uyumsuz, kendi başına bile ele aldığınızda takip eden nota dereceleri detone.
Kayıttaki gain bozulmasından anlaşıldığı üzere; bu kayıt, başka bir şarkı kaydının üzerine biri tarafında ekleme yapılarak üretilmiş. Yani kafasına göre bu kişi hiç bir müzik bilgisine sahip olmadan Mix yapmaya çalışmış. Üstelik bunu program bilgi olmadan da yaptığı için sesler distortion a uğramış.
Ne diyelim? müzik mi diyelim buna?
Katılıyorum hocam, bu yönden bakarsak cidden değil. Ancak öyle yazınca biraz sert oldu hocam.
Hocam bu kadar sert eleştiri görmemiştim. Ben de sevmem ama bu biraz fazla olmuş hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.