Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.929 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #21 emir erdem dedi: Hocam onu diyorum indirmeden liste haline getirip (Spotify gibi) dinlemek. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi parasız yerine getiren bir uygulama yok. Papara ile Spotify'a her ay 9 TL ödüyorum cashback özelliği sağolsun.
emir erdem dedi: Hocam onu diyorum indirmeden liste haline getirip (Spotify gibi) dinlemek. Genişletmek için tıkla... İstediğinizi parasız yerine getiren bir uygulama yok. Papara ile Spotify'a her ay 9 TL ödüyorum cashback özelliği sağolsun.
emir erdem Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 1 13 Haziran 2022 #22 Kdr454 dedi: İstediğinizi parasız yerine getiren bir uygulama yok. Papara ile Spotify'a her ay 9 TL ödüyorum cashback özelliği sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde.
Kdr454 dedi: İstediğinizi parasız yerine getiren bir uygulama yok. Papara ile Spotify'a her ay 9 TL ödüyorum cashback özelliği sağ olsun. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.929 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #23 emir erdem dedi: Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Normalde 18 TL fakat yarısını papara geri iade ediyor kartına. Anında.
emir erdem dedi: Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Normalde 18 TL fakat yarısını papara geri iade ediyor kartına. Anında.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 13 Haziran 2022 #24 emir erdem dedi: Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Youtube Music Aile planı alıp 5 arkadaş bulursanız ve ödemeyi Papara üzerinden yaparsanız kişi başı 1.75 TL'ye geliyor. Aynı mantıkla Youtube Premium kişi başı 2.20 TL oluyor.
emir erdem dedi: Nasıl hocam? 9TL değildir herhalde. Genişletmek için tıkla... Youtube Music Aile planı alıp 5 arkadaş bulursanız ve ödemeyi Papara üzerinden yaparsanız kişi başı 1.75 TL'ye geliyor. Aynı mantıkla Youtube Premium kişi başı 2.20 TL oluyor.