Hamittt Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar, müzik dinliyorum, yazılımla uğraşıyorum. Genelde müzik dinler, film izlerim. Önerebileceğiniz kaliteli kulaklık var mı? Kablolu veya kablosuz fark etmez; kulak üstü olursa daha iyi olur.
Arkadaşlar, müzik dinliyorum, yazılımla uğraşıyorum. Genelde müzik dinler, film izlerim. Önerebileceğiniz kaliteli kulaklık var mı? Kablolu veya kablosuz fark etmez; kulak üstü olursa daha iyi olur.
Bnb.Phantom Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #2 Bu güzeldir hocam. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Bu güzeldir hocam. RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da RAZER BLACKSHARK V2 X GAMİNG KULAKLIK - YEŞİL fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com