Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #1 Arkadaşlar boş zamanlarımda eğlenmek için şarkı yapmak istiyorum da. Önerebileceğiniz kolay bir program var mıdır?
Arkadaşlar boş zamanlarımda eğlenmek için şarkı yapmak istiyorum da. Önerebileceğiniz kolay bir program var mıdır?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 7 Mart 2021 #2 Dayım hobi amaçlı FL Studio kullanırdı. Ne kadar işine yarar bilmem ama.
erm1sh Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer Bilecik,Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2021 #3 Fl Studio çoğu producer'in başlangıç programıdır. Oradan başlayabilirsiniz.
Enespınar Hectopat Katılım 18 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #4 Adobe Audation bu konuda iyi diye biliyorum.Apple ekosistemindeyseniz GarageBand var.Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut.
Adobe Audation bu konuda iyi diye biliyorum.Apple ekosistemindeyseniz GarageBand var.Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut.
H Haruki Murakami Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 7 Mart 2021 #5 FL Studio.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #6 Haruki Murakami dedi: FL Studio. Genişletmek için tıkla... Enespınar dedi: Adobe audation bu konuda iyi diye biliyorum. Apple ekosistemindeyseniz Garageband var. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut. Genişletmek için tıkla... Enespınar dedi: Adobe audation bu konuda iyi diye biliyorum. Apple ekosistemindeyseniz Garageband var. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut. Genişletmek için tıkla... erm1sh dedi: FL Studio çoğu Producer'in başlangıç programıdır? Oradan başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 348606 dedi: Dayım hobi amaçlı FL Studio kullanırdı. Ne kadar işine yarar bilmem ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize iyi günler.
Haruki Murakami dedi: FL Studio. Genişletmek için tıkla... Enespınar dedi: Adobe audation bu konuda iyi diye biliyorum. Apple ekosistemindeyseniz Garageband var. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut. Genişletmek için tıkla... Enespınar dedi: Adobe audation bu konuda iyi diye biliyorum. Apple ekosistemindeyseniz Garageband var. Eğer ücret ödemek istemiyorsanız Audacity mevcut. Genişletmek için tıkla... erm1sh dedi: FL Studio çoğu Producer'in başlangıç programıdır? Oradan başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 348606 dedi: Dayım hobi amaçlı FL Studio kullanırdı. Ne kadar işine yarar bilmem ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hepinize iyi günler.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Mart 2021 #7 Amatör/Yarı-Profesyonel işler için: Garage Band.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #8 The Anorak dedi: Amatör/Yarı-Profesyonel işler için: Garage band. Genişletmek için tıkla... Çok kafa karıştırır mı tabii emek ister ama ilk defa yapacağım.
The Anorak dedi: Amatör/Yarı-Profesyonel işler için: Garage band. Genişletmek için tıkla... Çok kafa karıştırır mı tabii emek ister ama ilk defa yapacağım.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Mart 2021 #9 FL Studio kullanıyorum tavsiye ederim. Kullanımı basittir. Türkçe kaynak sıkıntısı çekmezsin öğrenme aşamasında.
FL Studio kullanıyorum tavsiye ederim. Kullanımı basittir. Türkçe kaynak sıkıntısı çekmezsin öğrenme aşamasında.
Darkblue99 Decapat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Mart 2021 #10 Arkadaşlar bir de bir sorum daha olacaktı istediğim müziklerin beatlerini nerede bulabilirim. Bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar bir de bir sorum daha olacaktı istediğim müziklerin beatlerini nerede bulabilirim. Bilen varsa yazabilir mi?