Arkadaşlar kendi çapımda rap müzik vs ile uğraşmak için mikrofon arıyorum "eleştirmeyin lütfen" ses kalitesi falan güzel mikrofon önerir misiniz? Fiyat aralığı en fazla 400TL.
Arkadaşlar kendi çapımda rap müzik vs ile uğraşmak için mikrofon arıyorum "eleştirmeyin lütfen" ses kalitesi falan güzel mikrofon önerir misiniz? Fiyat aralığı en fazla 400TL.
Sadece mikrafon ile olmaz, detaylı bilgim yok fakat profesyonel Kondenser mikrofonlar için bazı cihazlar var dönüştürücü, güç kaynağı ve ses kartı görevi gören onlardan da alman gerekiyor. Yoksa diğer USB yada 3.5mm Jak girişli mikrafonlar müzik için alıyorsan pek işini görmez.
En İyi SesciBaba Behringer Home Stüdyo Kayıt Paketi Starter 2 modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!
www.sescibaba.com
Şu tarz bir ekipman paketine ihtiyacın var tabii ki işi daha iyi bilen kişiler detaylı bilgi vermesi daha iyi olacaktır. Araştırırsan daha iyi bilgi edinebilirsin, YouTube'da çok fazla bilgi var.
Arkadaşlar phantom güç kaynağı ve harici ses kartı falan Alıcam ben sadece mikrofon için o bütçeyi ayırdım 400TL ile güzel bir mikrofon arıyorum evde Rap falan türü müzik yapmak için alıcam haberiniz olsun.