Yasin Uzun Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben ilerlerde basarılı bir müzic producer olmak istiyorum ve acaba müzic pruducerler için nasıl bir bilgisayar sistemi almalıyım ya da toplamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Ben ilerlerde basarılı bir müzic producer olmak istiyorum ve acaba müzic pruducerler için nasıl bir bilgisayar sistemi almalıyım ya da toplamalıyım?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Pentium apu'lu milattan kalma sistemler yeterli olur.
Yasin Uzun Picopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 nickyokaga dedi: Pentium APU'lu milattan kalma sistemler yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Yahu miratdan öncekiler bırak müzik yapmayı dosyaları dail indiremiyon
nickyokaga dedi: Pentium APU'lu milattan kalma sistemler yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Yahu miratdan öncekiler bırak müzik yapmayı dosyaları dail indiremiyon